Ostalo > Offtopic

Bledi bubrezi

<< < (4/9) > >>

Pirat:
dok ti dobijes uput za analize, dok te isetaju po nasim ustanovama, mozes da se slikas... poenta je, ko ulazi u pricu sa aas on jako dobro mora da zna kako sam sebe da leci od svih pratecih nuspojava i kako da ih pre svega izbegne i kad da se alarmira, tj da svede sanse na min da nesto  krene naopako, doktor ti je poslednja opcija...tj trebalo bi da sam znas i koje ces analize da uradis i kako da pratis postojece stanje i na sta da obratis paznju i kada... E u tome je problem, sto su ljudi spremni da zarad par kila misica u sebe sunu hemiju, a da pri tom ne znaju apsolutno nista itd...

a sto se tice doktora i sterosa, on vrsi  procenu i na osnovu slike pacijenta, tako da ako ti dodjes napucan u sred ciklusa .. pa jbt nije ni on debil da ne vidi da si ti na necemu niti mu je to  prvi ni poslednji put da neko dodje u panici jer se sjebo od aas a, njegova je duznost da ti kaze da se skines sa toga... tako da ukoliko neko ne zna u sta se upusta i kako da se nosi sa tim , tesko da mu se pise dobro...

g0xy:
Nevezano za nervozu kod doktora i za njihova subjektivna pitanja,uvek mogu i poželjne su povremeno da se odrade analize krvi,koje niti su skupe,niti su komplikovane za tumačenje.
Što kaže kolega Pirat,čovek uvek treba u potpunosti da bude upoznat i to ne samo sa supstancama koje unosi u sebe (suplementi ili hemija),nego prvenstveno i sa hranom i namirnicama koje svakodnevno unosi u sebe.
Prosto je neverovatno,koliko je ljudsko neznanje i nezainteresovanost za nešto što direktno i najviše utiče na kompletno psihofizičko stanje organizma.

SlobodanS:
Slazem se i sa vojom,piratom i svima,kao i svuda u zivotu novcic ima dve strane i postoje krajnosti u oba pravca tako da tu nema sta da se prica vise...

Ali jednostavno to ponasanje doktora "opa provalio sam te,pucas se steroidima sad cu da te podjebavam suptilno..." Je ono krajnje debilno i dodje mi da im svasta kazem kad nece da pitaju otvoreno nego dodju tipa "Jel koristis nesto za teretanu","Jel koristis nesto da se brze nabildujes","Ne valja ti to sinko,bolje prestani to koristiti" i slicno...

Jednostavno niko nece da pita DA LI KORISTIS STEROIDE,DA LI SI PROVERAVAO KRV,ZNAS LI STA RADIS? Nego namerno hoce da te prcaju u zdrav mozak,kao da ti daju do znanja da su 'te provalili' ali ne daj boze da konstruktivno popiricaju,da te posavetuju da uradis EKG,krvnu sliku ako nisi u skorije vreme...

Stevan Čerubdžić:
Vec sam objasnio to.
Teritorija njima nepoznata a ti si dosao kod njega na teriroriju a nece lav pokazati slabost tamo gde je licno on zapishao pa u neznanju mora agresivan stav da ima. Da pljuje steroide, suplemente itd itd.
Ali da se razumemo steroidi zaista nisu namenjeni lecenju kompleksa u teretani nego za lecenje ozbiljnih bolesti ali da ne ulazimo u to tako da doktor ima svako pravo da te napada i opominje za zloupotrebu lekova koji ti nisu potrebni.
A za ostalo, bubrezi od veja, proteina, vitamina C, sto se manje opterecujete tim bolje za vas jer to je bunar bez dna. Klimnes glavom, odes i svima super.

Pirat:
Sloba je u pravu , jer moralisu ti oni i za neke druge stvari , pogotovo za poroke, a sami umiru od istih i naravno im ne pada na pamet da nesto kod sebe promene... pogotovo sto i sami znju da je to dosta udeo genetike , nakon toliko slucajeva koji prodju kod njih.. to ti je generalno njihov kompleks, da su iznad svih , jer im je u opisu posla da spasavaju zivote, a to kada udari u glavu , jebena rabota nastaje :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju