Ostalo > Offtopic

Bledi bubrezi

<< < (5/9) > >>

Stevan Čerubdžić:
Nema tu pomoci, to je tako sad i bice.
Kazem, klimnes glavom, nasmejes se i odes.

pseudomonas:
Ne kažem da znam  bolje od njih,ali evo, recimo par primera.
Kada sam imao problema uzrokovanih stresom, a naravno to se odrazilo i na ostale stvari...U glavnom, ja namerno pitam doktora, čisto da proverim:
-Doktrore, šta ja ne bi trebao da jedem?
-Jedi sve.Naravno umereno.
-A mleko da pijem?
-Zašto da ne!

Upozno sam lika koji je dobio TRT.Posle se ispostavilo da  je on dobio Test  gel...
Ovde se  sećam da je neko  na forumu dobio HCG kao TRT...
Mogao bi do sutra, ovako...
A  što se tiče tretmana doktora prema ovom momku koji je postavio temu-krajnje neprofesionalno, na mnogo nivoa.Najviše  zbog toga kako mu je pristupio i kako ga je istraumirao.Pa, to se tako ne radi, ali stvarno!

VOJA.S:
Kao sto rekoh, pogotovo se slazem sa Slobinim delom kada on vidi da si na nekim lekovima pa onda krene da te podjebava a umesto toga, ukoliko zna naravno, moze da te uputi kako da to prodje sto bolje moze.

Drugo, poenta je bila ovo sto je Pirat napisao. O likovima koji ulaze u celu pricu a gram znanja nemaju ali pisu o tome i pricaju na sav glas. Udaljili smo se od teme ali ne skodi.

pseudomonas:
Sve se slažem.Ipak moram da naglasim ovo zadnje što sam napisao.Ti, kao doktor uvek treba da ohrabriš pacijenta , ma kakav da je problem!! Tvoja obaveza je da mu daš nadu i podršku,a ne da ga ulemiš i ubiješ u pojam kao u ovom slučaju.Dakle, sam psihološki pristup prema pacijentu mora da  bude-UVEK POZITIVAN!
Pedja je najbolji primer.Koliko se sećam, ne samo da mu je rečeno da zaboravi BB, već da ne sme da podigne ništa teže od kašike.Da je slušao takve dileje...

stnd:
rezultati

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju