Ostalo > Offtopic

Bledi bubrezi

<< < (7/9) > >>

stnd:
Jaja sam sklonio cisto da ne bude previse kcall, a da dam telu malo vise hidrata jedan period, eto i to sam poceo poslednjih par dana, 2 obroka juneci, 2 pileci, i poslednji obrok onaj k plus svezi sir, fazon ella, ali bolji i ukusniji, dodam malo vej , kokos i moze se dodatno zasladiti step sokom

A sta mislis o trigliceridima, zasto su dossta nisko?

Stevan Čerubdžić:
Jer ne unosis dovoljno masti, pod tim mislim kombinaciju zasicenih i nezasicenih ili imas hipertiroidizam, mada cisto sumnjam.
Mozes eto reda radi odraditi i t3, t4 test za svaki slucaj, ali bice da je razlog prvo.

stnd:
Da da razumem te... Znaci tvoje misljenje na ono najbitnije, a radi se o bubrezima, da manje vise ok obavljaju funkciju ? Sta onda znaci ta dijagnoza doktora na ultrazvuku da su previse bledi i da ne rebaju biti takvi nikako? Kako da tumacim to?

Stevan Čerubdžić:
Ovi nalazi su sasvim ok.
Jedes vise proteina nego normalna osoba otuda ta blago povisena urea, svima nam je tako, a na hemiji si, uljima, pa je i jetra blago povisena, cak mozda i nize nego ocekivano. Ova slika je sasvim ok. Osim tih triglicerida, to moras regulisati.
A sta je doktor mislio veruj mi da pojma nemam. Treba da pitas na osnovu cega ta dijagnoza.

Pirat:
jetra normalna.. na hemiji bi valjda trebalo da to skace 2 -3 puta vise... a ovo cist si ko beba...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju