Ostalo > Offtopic
sa telesne mase na misicnu
VOJA.S:
Pocni polako da citas forum ali da CITAS a ne da preleces ocima preko tema.
Kreni prvo u podforumu ishrana, trening sa tegovima, nakon toga pogledaj suplementaciju.
Par nedelja pa se javi da pravimo neki plan.
Uzimanje hemije iz straha, interesantno. Ajde iz neznanja ali iz straha...
Bibliju ne mozes napisati nikako jer prvo ne raspolazes znanjem ( o lekovima) a arsenal, ako se tako mozes nazvati, koristi svaki drugi klinac u teretani.
Kao sto ti rece Steva, ishrana pa onda polako...
Pedja_Petrovic:
--- Citat --- nisam se nadao od tebe pogotovu Pedja jer te znam sa Fb sajta.
--- Kraj citata ---
Nisi se nadao sta tacno i zbog cega?
Znamo se licno?
sada, a kada si rekao sta si korostio, kako itd - vidim da se ne zajebavas ali to je TRAGEDIJA i prosto nmg da verujem sta citam. Verovatno ces i sada da se zahvalis na ovom postu, samo sto ja sam zaista bez teksta kada proctiam ovo sto si napisao i onda jos poreds pivski kvasac (koji je obicno smece bdw) sa hemijom i whey proteinom i pitas u vezi STOMAKA
Na pitanje- KAKO SE HRANIS, ti odgovaras da jedes MESOO i da ne jedes hleb i gaziarene sokove?!?!?!?!?
Isto da odgovoris na pitanje;l KOJI AUTOMOBIL VOZIS, ti kazes...ma auto je vsooke klase, ima cetri tocka i menjas.....
da ne kometatirsem dalje
momcsi su ti sve napisai jer ni jednu jedinu stvar nisi radio niti radis kakot reba
SlobodanS:
Cim ti druze u "hemiju" svrstavas vej protein i Cink i magnezijum tu je osla mas' u propas'
Alex_R:
--- Citat: SlobodanS Avgust 13, 2018, 07:13:57 posle podne ---Cim ti druze u "hemiju" svrstavas vej protein i Cink i magnezijum tu je osla mas' u propas'
--- Kraj citata ---
Jebe lik ne vadi iz nas
g0xy:
Ma najcrnje ce biti ako je stvarno ozbiljan :-\
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju