Ostalo > Offtopic

sa telesne mase na misicnu

<< < (4/6) > >>

tomicar:

--- Citat: Alex_R  Avgust 13, 2018, 09:15:00 posle podne ---
--- Citat: SlobodanS  Avgust 13, 2018, 07:13:57 posle podne ---Cim ti druze u "hemiju" svrstavas vej protein i Cink i magnezijum tu je osla mas' u propas'

--- Kraj citata ---

Jebe lik ne vadi iz nas

--- Kraj citata ---
ne nije tacno

tomicar:

--- Citat: g0xy  Avgust 13, 2018, 09:46:07 posle podne ---Ma najcrnje ce biti ako je stvarno ozbiljan  :-\

--- Kraj citata ---
nemam ko da me uputi kako sta. znam ono sto sam citao o hemiji i treningu, a po vasem i mom shvatanju vidim i ja da pojma nemam.

tomicar:

--- Citat: SlobodanS  Avgust 13, 2018, 07:13:57 posle podne ---Cim ti druze u "hemiju" svrstavas vej protein i Cink i magnezijum tu je osla mas' u propas'

--- Kraj citata ---
dobro jesam preterao kad sam napisao protein + cink u svrastanu hemiju , nisam dobro napisao ali hemija jeste steroid samo sto sam napisao u mesecima sta sam koristio do danas

tomicar:
juce u podne pre jela sam popio
4 kapsule - omega 3
5 kapsule - EAA AMINO profesional line (5 kapsule po upustvu sa boce preporuceno)

Rucak :
paradajz, nemasni neslani sir, belo pilece meso, + corbica pileceg mesa

Energija:
mogu vam reci da sam osetio vise energije tokom treniranja nego po obicaju do sad uz bezvezni pivski kvasac, koji sam izbacio iz upotrebe.

e da do skora sam koristio i AAKG ali samo uvece pre spavanja ujutru i u podne to sam zaboravio da naglasim

evo je boca sa jos jedno desetak kasula .

Svasta sam koristio, ali ne da bih sad izasao na binu takmicenja vec da bi sredio svoj zivot , ulepsao telo i zdravije ziveo. Nudili mi razne pdf tutorijale na drustvenim mrezama neki treneri za novac + 24 casa dostunog live chata snjima ali ja sam sav novac davao na kapsule, itd....

Ali cim skrenem sa puta ishrane dan dva poremeti se sve, hvala Internetu pa postoji ovaj forum [like]

VOJA.S:
Nude sablonske planove ishrane....
A ti pocni da CITAS.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju