Multimedia > Slike/Muškarci

PAUL DILLET

<< < (3/6) > >>

DIJAN JAHJEFENDIC:
Mislim da je to genetski, vidis kako nema vena kad je total out!?
Skroz su povucene, uopce se ne vide, nisu kao kod ljudi koji ih imaju po nogama i listovima pa im treba operacija...

Inace, covjeka sam vidio zadnji put uzivo 2003 god u Debrecinu - Madjarska na zadnjem Miskovom takmicenju, ogromne ruke i ramena, ali brate kad je napravio dupli lat nisam mogao sebi doci, tolika ljudina, extra impresivno izgleda, a lata nema nikako... :shock: :shock: :shock:
Znaci, ne postoji, samo rupa izmedju ruku.
Mislim i da imam slike, trebam ih pronaci pa cu ih postati.

sasacg:
 8) 8)

ĐORĐE KOLUNDŽIJA:

--- Citat: DIJAN JAHJEFENDIC  Februar 06, 2007, 12:50:10 pre podne ---
Inace, covjeka sam vidio zadnji put uzivo 2003 god u Debrecinu - Madjarska na zadnjem Miskovom takmicenju, ogromne ruke i ramena, ali brate kad je napravio dupli lat nisam mogao sebi doci, tolika ljudina, extra impresivno izgleda, a lata nema nikako... :shock: :shock: :shock:
Znaci, ne postoji, samo rupa izmedju ruku.
Mislim i da imam slike, trebam ih pronaci pa cu ih postati.

--- Kraj citata ---
I ja sam ga gledao tad u Debrecinu i baš sam se razočarao..nije da sam ga nešto i voleo ali mi je bio sinonim za monstruoznu masu a uživo, mnogo,mnogo manji nego prethodnih godina a kako je izgledao,dovoljno govori to što su ga zvali na upoređivanje tek na kraju i to možda dvaput...i stvarno je bezveze gledati čoveka koji ne može da uradi nijednu pozu kako treba...najveće razočarenje od svih bildera koje sam video uživo...

Spartak:
pored toga sto nema bas velike latove,on nije ni pozu udario kako treba

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Spartak  Februar 10, 2007, 07:45:33 pre podne ---pored toga sto nema bas velike latove,on nije ni pozu udario kako treba

--- Kraj citata ---
--PA DRUGACIJE NIJE NI SMEO...OVAKO BAR MALO PRIKRIJE NEDOSTATKE.

INACE..TO MOZES DA VIDIS I KOD NAS NA TKAMICENJMA KAKOO POJEDINCI KRIJU NEDOSTATKE..I TO VEOMA VESTO

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju