Multimedia > Slike/Muškarci

PAUL DILLET

<< < (2/6) > >>

Vladar:
Vjerujem da je ove slike iskoristila neka od firmi nutrijenata... before & after taj i taj suplement... :)

Inace Dillet je covjek koji je ranije tvrdio da ima visemilionski (cak mi se cini da je bilo 8 miliona pominjano) ugovor sa nekom od kompanija a tice se reklamiranja njihovih proizvoda... Naravno to je bilo mnogo prije nego sto je je Ronnie napravio svoj ugovorcic sa BSN-om... U zadnje vrijeme pominjan je kao jedan od onih koji ce prebjeci u novu PDI... pa do toga da je sam oformio federaciju sa sjedistem u Canadi koja ce organizovati takmicenja, i da naravno opet iza njega stoje firme koje su spremne da uloze milione u cijelu pricu.. yeah right...
A da covjek i dalje, makar koliko znam, izbjegava US tlo... zbog nekih starih nerasciscenih racuna sa zakonom...

U svakom slucaju interesantna lik, kao i fotke koje je nabacio General...

Sansei:
Uuuu!!!!Koja transforma sunce ti!!! :shock:
Odlicne slike Pejda!!

Polomac:
ma da on je zaista poseban lik..extremno dobre noge pogotovo u bocnim pozama,i neverovatne ruke..on preferira rad na masinama..

vuksa:
jedino sto je isto na one dve slike gore je bradica :lol:

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Može li netko da pomogne, naime žile ili vene koje mu se vide na ramenima koje su dosta podebljane ili ti ga proširene, je li ovo isto kao ono to se ljudima desi na nogama, listovima, pa moraju operacije itd itd...?? Hvala

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju