Ostalo > Offtopic
Kako da izracunam potrosenih kcal
Pedja_Petrovic:
--- Citat: oldschool Decembar 13, 2018, 11:03:51 pre podne ---Hvala svima na odgovorima i za to da oko potrosnju kcal dzaba racunam kada to sve zavisi od x faktore od koje nekih je Pedja spomenuo, nazalost to nisam ni znao a potrosio sam 2 dana trazeci oko te gluposti :D.
Ponekad coveku svasta padne na pamet a ponekad i glupost.
Izvinjavam se za sav spam ili ukoliko nekim slucajem sam prekrsio nenamerno neko pravilo foruma.
Pozdrav svima.
--- Kraj citata ---
Nisi naravno prekrsio nista
vec smo ti kroz nekoliko postova pokusali objasniti da je izracunati osnovni BMR i TDEE je ok, kao neku polaznu stanicu i tu se prica zavrsava.
Logicno je i normalno da moras da znas POLAZNU osnovu, ali da se bavis vise matematikom nego sa dizanjeg tegova i ishranom - jbg..
oldschool:
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 13, 2018, 11:12:49 pre podne ---
--- Citat: oldschool Decembar 13, 2018, 11:03:51 pre podne ---Hvala svima na odgovorima i za to da oko potrosnju kcal dzaba racunam kada to sve zavisi od x faktore od koje nekih je Pedja spomenuo, nazalost to nisam ni znao a potrosio sam 2 dana trazeci oko te gluposti :D.
Ponekad coveku svasta padne na pamet a ponekad i glupost.
Izvinjavam se za sav spam ili ukoliko nekim slucajem sam prekrsio nenamerno neko pravilo foruma.
Pozdrav svima.
--- Kraj citata ---
Nisi naravno prekrsio nista
vec smo ti kroz nekoliko postova pokusali objasniti da je izracunati osnovni BMR i TDEE je ok, kao neku polaznu stanicu i tu se prica zavrsava.
Logicno je i normalno da moras da znas POLAZNU osnovu, ali da se bavis vise matematikom nego sa dizanjeg tegova i ishranom - jbg..
--- Kraj citata ---
Problem je bilo o tome da ja sam trening radio 7 dana u nedelji i cudno bilo da nisam dobijao upale (ali s obzirom da sam i do kasne noci sedio na PC nije ni bilo cudno sto nisam ih imao) e odkad sam sada lose navike promenio ide na bolje.
A problem sam trazio o tome koliko unosim i koliko trosim ne znajuci da je bitnije odmarati nocu nego danju.
Uzecu dijete sa Stefana sa ovog foruma i da treniram 5-6 dana sa clean foodom pa da vidim rezultate a verujem da ce ih biti jer dzaba sam 76 kg kada sam vise definiran nego sto mi je velika ruka xD.
Problem je bio i takodje u Kortizol koji je bio zbog blejanja noci do kasne sate na PC-u.
Opet hvala svima na savetu, tebi najvise Pedjo zbog toga sto si mi naveo neke x razloge zasto se ne racuna potrosenih tj i ne moze se izracunati tacno
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju