Ostalo > Offtopic
Poremećaj Od Kojeg Mišići Nenormalno Rastu
Luka Šćepanović:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Decembar 13, 2018, 05:02:43 posle podne ---
--- Citat: Luka Šćepanović Decembar 13, 2018, 04:57:26 posle podne ---Ne bi trebalo. Kaze u emisiji da se odnosi samo na skeletalne misice tako da mu je srce ok.
Volio bih ja da imam ovaj poremecaj, pa neka me i srce okine ako treba. :D
--- Kraj citata ---
Ne mozes to da tvrdis na osnovu emisije neke...posto se kod stoke zarad povecanja mase do utovara, primenjuje mstn blokator i cesto umire stoka usled srcanog udara, a oni vrse istrazivanja na misevima koji nemaju mnogo misica pa je tu i bezbednije.
A za to sto kazes da bi voleo da imas taj poremecaj, zapitaj se da li bi voleo da imas dete koje je normalno i koje ima normalno detinjstvo ili da imas dete sa ovim sranjem i da ga bodu i testiraju ceo zivot od malih nogu
--- Kraj citata ---
A jbg brate, sve si mi pokvario sad...
Inace, koji su to blokatori za stoku? Cisto onako informativno... ;D ;D ;D
Pirat:
hahahah e je li Lukac... sto bi to bilo do jajaj rastes a ne treniras... ili udjes mozda par puta u teretanu tokom godine :)))) hahahaha
Luka Šćepanović:
Pa ono... Trenira bih dok ne dodjem nedje na 94 95 kg al da sam full odran. A posle bih isao jednom nedeljno. Cisto da se odrzavam. ;D
A i majka mi svaki dan govori da sam govedo, pa racunam nece mi nista bit od tog blokatora za stoku. :D
Pirat:
hehehe pravi si batica ! salu na stranu stim se nemoj igrati , jer sam siguran da miostatin blokatori mogu da se nabave kao i da mozes da popasas svakakva sranja koja obecavaju da su to itd... pisano vise puta o tome, a evo i da citiram Pedju "hod po tankom ledu"
Luka Šćepanović:
--- Citat: pirat Decembar 13, 2018, 05:32:39 posle podne ---hehehe pravi si batica ! salu na stranu stim se nemoj igrati , jer sam siguran da miostatin blokatori mogu da se nabave kao i da mozes da popasas svakakva sranja koja obecavaju da su to itd... pisano vise puta o tome, a evo i da citiram Pedju "hod po tankom ledu"
--- Kraj citata ---
Ma kakvi salim se malo ja. Mada ja koliko sam trazio za sad nije bilo nicega sto daje rezultate. Ace031 i Folistatin su navodno inhibitori miostatina, medjutim svi koji su ih uzimali pisali su da nisu nikakve rezultate dobili. E sad ne znam je li se sta novo pojavljivalo od kad sam zadnji put citao o tome.
Mada realno za moje potrebe i ciljeve (tu do 95kg misica) dobra hemija i korigovana ishrana zavrsavaju posao. Necu na Mr. Olympia.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju