General Bodybuilding Discussion > Članci
Stres i Njegov Uticaj na Zdravlje i Trening
Pirat:
svakako Steva kao i uvek pun pogodak, supsi uvek naravno, dodao bih koenzim q , lcarnitine (za rad srca), nesto sto odmah pravi razliku... ali nisam mislio pod onim pre svega na to , nego da hronican stres i brige su nesto na sta u nekom trenutku bez ozbira na suplementaciju covek mora da proradi... ja znam ljude koji ne mogu ni tih sat , dva u teretani da se fokusiraju skroz na trening... tacnije ne mogu ni taj mali deo dana da se odvoje od svakodnevnih problema i onda je sve sto se dalje radi cak i kontraproduktivno. Jer ti mozes da snizis kortizol donekle i da ga odrzavas u nekom prihvatljivom opsegu vitaminom itd... ali ukoliko se iz glave stalno salje impuls za stres, tesko ... tako da treba definitivno i to imati u vidu...
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: pirat Decembar 22, 2018, 12:33:47 posle podne ---svakako Steva kao i uvek pun pogodak, supsi uvek naravno, dodao bih koenzim q , lcarnitine (za rad srca), nesto sto odmah pravi razliku... ali nisam mislio pod onim pre svega na to , nego da hronican stres i brige su nesto na sta u nekom trenutku bez ozbira na suplementaciju covek mora da proradi... ja znam ljude koji ne mogu ni tih sat , dva u teretani da se fokusiraju skroz na trening... tacnije ne mogu ni taj mali deo dana da se odvoje od svakodnevnih problema i onda je sve sto se dalje radi cak i kontraproduktivno. Jer ti mozes da snizis kortizol donekle i da ga odrzavas u nekom prihvatljivom opsegu vitaminom itd... ali ukoliko se iz glave stalno salje impuls za stres, tesko ... tako da treba definitivno i to imati u vidu...
--- Kraj citata ---
X2
Dzaba svi vitamini itd ako si hodajuca briga.
Zivotni problemi se uvek moraju resiti jer u suprotnom sve ide na pogresnu stranu.
Luka Šćepanović:
Psiholozi kazu da je u zivotu 10% ono sto nam se desava a 90% kako mi to prihvatamo.
Mickey Rourke:
Preporuka za CLA iz The Nutritiona ili Yamamotoa ?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Mickey Rourke Decembar 22, 2018, 05:04:47 posle podne ---Preporuka za CLA iz The Nutritiona ili Yamamotoa ?
--- Kraj citata ---
pogledaj sastav tj NUTRITION facts i doneses odluku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju