Ostalo > Offtopic

DORIJAN

(1/2) > >>

pseudomonas:
Slušao sam skoro neki intervju.Pitali su ga: šta je po njegovom mišljenju ključno za izgled,ono  zbog čega i jeste odskako od ostalih.Naravno, to je taj"  rock hard, grainy, super condition look".Rekao je: uz disciplinu i konzistentnost,da je za taj izgled odgovoran trening sa velikim težinama-heavy duty.Napravio je i paralelu sa Ronijem, koji je trenirao kako je trenirao(Da ne zalazimo sad koje su posledice toga) Da li je ovo tačno??? Da li taj izgled ne može da se postigne drugačije? Mislim se, ako je hemija-imaju  je svi...Ishrana-i tu se sve zna,nema tajni.Suplementacija-isto.Genetika-pa , samo Flex i Levroni su imali bolju genetiku od Dorijana(složićete se sa mnom).Ipak,otkud znam,možda postoji i nešto drugo??

Pirat:
Brate to je bb na jako visokom nivou sa dooosta hemije... Dorijan je u mnogim intervjuima i pričao da svoj prirodni test više nema... Hardcore su to izgledi... Ne može to svako da postigne... Probali su mnogi al ne ide...

Sniper 74:
Ima jos jedna stvar, a to je maksimalna posvecenost. Dorijan je zapisivao svaki svoj dan do tancina. Probudi se jedan dan i kaze izgubio sam tvrdocu od juce. Uzme dva dana pauze, napuni se uh i vrati tvrdocu. Pored genetike, treninga koji su njemu radili posao a ne mora da znaci i drugima, ishrane, brda kvalitetne hemije, posvecenost koju je imao ga je i napravila takvim. Sto se tice prirodnog testa retko ko od vrhunskih profija nije na sintetici. Nisam siguran da ih ima, ali to je najmanji problem. Moze svako da proba da bude na 10 gr testa i ostalih lekova od 10 nas 1 bi mozda u to vreme dosao do pro carda.

Pirat:
1 bi ostao citav...

Sniper 74:

--- Citat: pirat  Januar 18, 2019, 11:05:30 posle podne ---1 bi ostao citav...

--- Kraj citata ---
Ne bi niko ostao citav🤣🤣🤣

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju