Ostalo > Offtopic
Nadrilekarstvo
Direktor_svemira:
U kontekstu ovog foruma, mene mnogo više od Miroljuba him self brine činjenica da u svakoj teretani u Srbiji postoji XY Miroljuba koji prodaju "tinkture" najčešće iz Bugarske te daju savete šakom i kapom o njihovom uzimanju , ishrani i samom treningu, kao i da u svakoj teretani postoji ogroman broj sledbenika ovih poštovalaca lika i dela Miroljubovih.
Što se samog Miroljuba tiče, Steva je više nego u pravu, potpuno gubljenje vremena, njime treba da se bavi isključivo javni tužilac, to mu je posao.
Pozdrav svima
Pirat:
kada se neko izreklamira na svim mogucim yt kanalima, pegla pricu na tv u iz emisije u emisiju, ima razvijen biznis da leci ljude po "centrima" za 120 e po danu, prodaje tinkture i vradzbine, botine koji mu vade fleke na mrezama, tu ni javni tuzilac nece pomoci... proci ce ovo kao i sve ostalo... ali poenta price nije samo on, nego upravo sto danas treba obratiti paznju na sve vrste takvih izroda koje se bave takvim pa cak i manje providnim sranjima radi licnog prosperiteta...
Sniper 74:
--- Citat: Direktor_svemira Januar 25, 2019, 11:30:02 pre podne ---U kontekstu ovog foruma, mene mnogo više od Miroljuba him self brine činjenica da u svakoj teretani u Srbiji postoji XY Miroljuba koji prodaju "tinkture" najčešće iz Bugarske te daju savete šakom i kapom o njihovom uzimanju , ishrani i samom treningu, kao i da u svakoj teretani postoji ogroman broj sledbenika ovih poštovalaca lika i dela Miroljubovih.
Što se samog Miroljuba tiče, Steva je više nego u pravu, potpuno gubljenje vremena, njime treba da se bavi isključivo javni tužilac, to mu je posao.
Pozdrav svima
--- Kraj citata ---
Nemoj tako bugarska medecina je najbolja😂😂😂
Direktor_svemira:
@Snajper
Potpuno prihvatam sugestiju.... Meni u obranu, braću Bugare uvek vezujem za liderstvo u teknološkom razvoju, posebno mislim na brend TOBISHA iz serije "Vratiće se rode"......
Takođe, dubok naklon za tvoj veliki come back u svet gvožđa, pratim radove.....
Sniper 74:
--- Citat: Direktor_svemira Januar 25, 2019, 02:01:34 posle podne ---@Snajper
Potpuno prihvatam sugestiju.... Meni u obranu, braću Bugare uvek vezujem za liderstvo u teknološkom razvoju, posebno mislim na brend TOBISHA iz serije "Vratiće se rode"......
Takođe, dubok naklon za tvoj veliki come back u svet gvožđa, pratim radove.....
--- Kraj citata ---
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Crkoh buraz😂😂😂😂
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju