Ostalo > Offtopic
Nadrilekarstvo
Luka Šćepanović:
--- Citat: pirat Januar 24, 2019, 07:51:23 posle podne ---Taj klovn naplaćuje dan lečenja 120 e u njegovim "centrima"...
--- Kraj citata ---
O tome ti pricam? Zar mozes pri cistoj svijesti da pomislis da pristanes na to?
Pirat:
To je totalno nebitno... To što je neko lakoveran ili možda u tolikoj bedi da svugde traži izlaz, to ne znači da treba da se dozvoli da ovakvi degenerici na tome prosperiraju. Niti da se takva stoka medijski gura i promoviše.
Luka Šćepanović:
A razumijem ja. Ako je stv uradio sve ovo sto djevojka kaze i treba da bude kaznjen. Ali opet, ne mozemo vjecno biti ovce i ocekivat da ce zakon, drzava, policija, vojska, sudovi itd da nas stite a mi da ne mislimo nista svojom glavom.
Al svakako tragedija velika. Bas mi je zao zbog ove djevojke.
Pirat:
To je stvar statistike i tehnike manipulacija i uticaja i opet nije bitno to što je neko glup da se upeca, pecaju se ljudi na svaka e gluposti svakodnevno(razlozi su razni) , nego što je takvom nekom degenu dozvoljeno takve stvari da radi, jer je to igra sa ljudskim životima. Taj degen je opasno i reklamira na svim medijima, i dobro je iskoristio sve moguće načine da se ispromovise i razradi svoj biznis.
Urke_Pavlović:
Tragedija jeste i žao mi je te devojke i njenog brata, ali zar neko stvarno misli da može tumor da se izleči samo ,postom na voćnim prirodnim sokovima' i hidro-terapijom.. Ali šta da radi devojka možda je verovala da će to da pomogne, a ovaj lik je strašan licemer. Dok je lečio i uzimao novac onda je bio odgovoran, a sada kada je momak preminuo sad kao ništa ON JE SAMO PREPORUČIO. Svakakvih ljudi danas ima, još kako priča sa ovom devojkom i kako joj odgovara ovaj ne zna za neko minorno poštovanje bar iz razloga jer je izgubila brata, strašno kakvih ljudi ima i čuvajte zdravlje momci jer nikad ne znate na kakvu će budalu da naletite...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju