Jul 22, 2024, 07:37:40 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.246 poruka u 18.757 tema - 20.961 članova - Poslednji član: jakasspeech5
X3MShop banner

Autor Tema: MUŠKARCI SA NISKIM TESTOSTERONOM SU LJUTI I ĆUDLJIVI  (Pročitano 1122 puta)

Van mreže Luka Šćepanović

  • Cruiserweight Member
  • *****
  • Poruke: 1.013
  • Son of Zeus
    • Instagram
MUŠKARCI SA NISKIM TESTOSTERONOM SU LJUTI I ĆUDLJIVI
« poslato: Februar 22, 2019, 08:27:14 posle podne »
Muškarci sa Niskim Testosteronom su Ljuti i Ćudljivi
Testosteron se krivi kada neka usijana glava odlijepi u bijes, ali studije pokazuju da su muškarci sa niskim testosteronom oni kojih se treba paziti.


Mnogi ljudi još uvjek misle da će vas testosteron naćerati da ubijete svoje roditelje i pregazite kolima mala šumska stvorenja. Ali paradoksalno, obično su muškarci sa niskim testosteronom oni koji su ćudljivi, depresivni i čak bijesni, dok su muškarci sa visokim ili normalnim uglavnom društveni i čoporativni.

Dr. Kristina Vang iz UCLA je otkrila da su muškarci sa niskim testosteronom namćori i agresivniji od onih sa visokim, ali kad su namćori primili TRT njihov stvar i bijes su nestali.

Izuzetci


Nesavjesna upotreba (veoma visoke doze) testosterona ili steroida mogu izazvati agresivne tendencije (roid rage) kod muškaraca koji su već skloni tom ponašanju. Takođe, socijalno ekonomski status igra ulogu.

Iskustva (par studija) pokazuju da je dobar dio socijalno devijantnih ponašanja dolazio od strane muškaraca sa visokim nivoom testoterona ali niskim socijalno ekonomskim statusom. Muškarci sa više testosterona ali i visočijim socijalno ekonomskim statusom uglavnom mogu da se uzdrže jer znaju da imaju više da izgube.

Preuzeto i prevedeno sa: tnation
Meni Vidi Visi