Ostalo > Offtopic

The Rock

<< < (4/9) > >>

Stevan Čerubdžić:
Harizma je ono zasto su mi filmovi najplaceniji, tj filmovi u kojima glumi donose najvise zarade ubedljivo u poslednjih par godina, a zasto je to tako? Jer ljudi vole kako glumi i vole da ga gledaju i dace novac da gledaju.
Zasto npr filmovi u kojima glumi Metju Mekonahi zarade osrednji novac? Jer im nije toliko zanimljivo da gledaju, nekima da ali ne tolikoj vecini.
Isto je to kao npr prica sa Lebronom Dzejmsom.
Uvek ce postojati oni "butthurted" ljudi koji ce da ga pljuju, ali to ne umanjuje sta je covek uradio/radi na terenu i van njega.
Da se ne petljam vise u ovu temu koja zaista nema poentu bilo koje raprave.

Luka Šćepanović:
Mislim da se varas Pirate. Ima mnogo glumaca u holivudu koji isto zaradjuju milione a uzasne su osobe i nekad vrlo neprijatni prema fanovima. Zaradio je dovoljno para da ne mora vise ni autogram da potpise i da mu se jebe za sav marketing pa opet to radi.

Sto se toga za USA tice sve si upravu i znam da je sve to isfolirano i nasminkano za javnost al opet ne mislim da se bas on moze staviti u taj kos sa svima. E sad mozda se i varam. Mozda je stvarno stvarno dobar folirant... nije nije nemoguce.

noname12:
Butthurted  :D :D vidi, stvarno ne znam gdje sam ja to ikoga uvrijedio, ali eto... samo kazem da covjek ne izgleda toliko dobro, koliko se ljudi iscudjavaju

Luka Šćepanović:
Dobro brate ako ti tako kazes slozicemo se sa tobom. Ipak ti to gledas sa aspekta bodibildinga...

Sto se harizme tice bas mi je jedna djevojka pricala "Da svakog muskarca pitas sta bi volio najvise da ima: Pare, izgled ili harizmu; najmanje ce odabrati ovo trece a to je najbitnija stvar."
I stvarno jeste. Harizma je ta sposobnost covjeka da osvaja ljude oko sebe, da kod ljudi budi zelju da ga prate itd... Harizmatican ne mora da znaci da je neko lijep. Ima mnogo harizmaticnih ljudi koji su ruzni kao noc al jednostavno imaju sposobnost da se dopadnu drugima i da ih osvoje.

E sad to sto Dwayne ima i jedno i drugo pa ljudi brkaju... Al mislim i da ne izgleda ovako da bi opet bio jako jako uspjesan u svom poslu.

noname12:
Ovaj komentar je Stevanu upucen bio, ali hvala ti sto si slozio samnom, iako si ti zeljan slave . :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju