Ostalo > Offtopic

The Rock

<< < (7/9) > >>

Stevan Čerubdžić:
True detective je ok, donekle. Ali ima gomilu dosadnih dijaloga. Pogotovo ova treca sezone gde se uporedo prate prica kad je imao 25, 40 i 70 godina. Gomila dosadnih dialoga.
Prica u sve 3 sezone doduse jako dobra.

King_Filip87:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Mart 08, 2019, 08:22:07 posle podne ---True detective je ok, donekle. Ali ima gomilu dosadnih dijaloga. Pogotovo ova treca sezone gde se uporedo prate prica kad je imao 25, 40 i 70 godina. Gomila dosadnih dialoga.
Prica u sve 3 sezone doduse jako dobra.

--- Kraj citata ---
Prva sezona je super. Druga onako.Trecu nisam gledao.

Pirat:
pogledao sam prve dve serije (drugu u nadi da ce nesto da se desi) True detective-a i dugujete mi dva sata zivota :) razvuceeenoooo ko gladna godina... Mekani i dalje prica kao da je imao stroke... eto mozda za fanove Rocka, ko voli sportski glamur i karijerski struggle :) kao i desavanja iza kulisa, moja preporuka  Ballers (ne prevodi se kao mudonje) :)

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: pirat  Mart 09, 2019, 06:48:24 pre podne ---pogledao sam prve dve serije (drugu u nadi da ce nesto da se desi) True detective-a i dugujete mi dva sata zivota :) razvuceeenoooo ko gladna godina... Mekani i dalje prica kao da je imao stroke... eto mozda za fanove Rocka, ko voli sportski glamur i karijerski struggle :) kao i desavanja iza kulisa, moja preporuka  Ballers (ne prevodi se kao mudonje) :)

--- Kraj citata ---
Kazem ti, gomila dosadnih dijaloga, prica jeste dobra ali sa veoma cestim premotavanjima 5sekundi napred da se gleda, svakako neces nista propustiti jer ti dialozi su tu samo da se nabije 60minuta na seriji za HBO vreme koje zahtevaju.

Oak:
Evo clanka iz MH, nemam skener pa sam fotografisao u delovima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju