Ostalo > Offtopic

Kafa

(1/4) > >>

pseudomonas:
Ljudi, da li ima neko na forumu da je pio kafu godinama i da je prestao.Ako ima takvih, kako ste se osećali posle toga,šta ste primetili u bilo kom smislu? I generalno, da li je najbolje/zdravije  ne piti je uopšte?

Pirat:
Nidje veze... Pij kako ti se sviđa i kada ti je potrebna, u svemu pa tako i u tome samo ne treba preterivati. Kofein ne izaziva nikakve zavisnosti tako da opušteno, i da prekines neće ništa značajno biti... Problem je ako pusis, pa ono uz kafu...

pseudomonas:
E Bogami,u mom slučaju izaziva.Imao sam kratke pauze i bukvalno sam krizirao,znaš ono kao kad ti se jede slatko? Nije baš taj fazon,ali razumeš na šta mislim.A osim toga,ujutru baciš šor- normalna boja,posle kafe i vode tamna boja.Mislim,to baš i nije u redu.Valjda uvek treba da bude providna?
Mnogo ima  suprotnih mišljenja o kafi-od super oksidansa,pa sve do kancerogenih stvari.
Meni je inače problem što ne volim ništa da pijem osim  vode. Najgore je kad dodjem kod nekoga i uvek me nude nekakvim  pizdarijama, što ja sve odbijam i onda ostaje samo kafa.Jedino je dobro što je pijem bez ičega.
Mada, jebeš i  kavu ako nije "Frankova".

Pirat:
ma kafa ko kafa...

VOJA.S:

--- Citat: pseudomonas  April 02, 2019, 07:07:21 posle podne ---E Bogami,u mom slučaju izaziva.Imao sam kratke pauze i bukvalno sam krizirao,znaš ono kao kad ti se jede slatko? Nije baš taj fazon,ali razumeš na šta mislim.A osim toga,ujutru baciš šor- normalna boja,posle kafe i vode tamna boja.Mislim,to baš i nije u redu.Valjda uvek treba da bude providna?
Mnogo ima  suprotnih mišljenja o kafi-od super oksidansa,pa sve do kancerogenih stvari.
Meni je inače problem što ne volim ništa da pijem osim  vode. Najgore je kad dodjem kod nekoga i uvek me nude nekakvim  pizdarijama, što ja sve odbijam i onda ostaje samo kafa.Jedino je dobro što je pijem bez ičega.
Mada, jebeš i  kavu ako nije "Frankova".

--- Kraj citata ---
Providna je ako si dobro hidriran.
Realno jeste malo bedak piti vodu kad dodjes kod nekoga a ista stvar je sa mnom, samo vodu pijem i onda kafa ili caj ostaju kao jedino resenje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju