Ostalo > Offtopic

Gym fail

<< < (2/2)

Marko_M:
ja pre mozda mesec dana... naostrio se na ledja da ih urnisem taj trening.. i tako cepam redom vezbe, dodje na red veslanje sa sajlom.
Sednem, krenem, 6ta serija sve ja natovario, ispucavam do daske… i kod jednog od zadnjih ponavljanja navucem na stomak i tad sajla cap, znaci sa 10cm me udarilo, odleteo sam na drugi kraj teretane.

Ustajem otresem prasinu kao da nista nije bilo, a nikad vise ljudi u t, pola njih se sokiralo a pola umire od smeha.
Iskreno usrao sam se, nisam znao sta me snaslo...

Luka Šćepanović:
Sreca tvoja sto nisi bio na lat masini inace bi ti glava prsla ko lubenica. :)

Marko_M:
tikva brale tikva… ja sam bosanac ;)

Pirat:

--- Citat: Luka Šćepanović  April 12, 2019, 09:36:16 pre podne ---Sreca tvoja sto nisi bio na lat masini inace bi ti glava prsla ko lubenica. :)

--- Kraj citata ---
Ima snimak na netu pucanja sajle... Na 100 kg :) daleko bilo

Oak:
U jednoj teretani, davno sam tu trenirao, bio je stalak za cucnjeve jedno pola metra od staklenog zida ( staklo sa metalnom mrezom) koji deli teretanu od one kancelarije gde su portiri. I jedan decko, onako pocetnicki krenuo da radi cucnjeve i isto to mu se desi, samo sto sipka i teg odose pravo u ono staklo, haos nastade, portir se sokirao, mi se odvalili od smeha, naravno kad smo videli da sem zida niko nije povredjen  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju