General Bodybuilding Discussion > Članci

ZENE I TEGOVI! ZABLUDE MODERNOG VREMENA

<< < (3/4) > >>

Stevan Čerubdžić:
Vec sam pricao o tome skoro. Devojka u teretani mi govori kako su vecina muskaraca debili jer samo vezbaju prsa i ruke a ona trenira 4x nedeljno i sva 4x se rade noge i gluteus hehe.
Tako da velika guzica nije sigurno problem.

HGH:
Jbg, udje pocetnica u teretanu i naleti kao kod mene u teretani na Saru Roncevic (srce moje lepo  ;D )
Prva reakcija im je kao u butiku - jao ovo mi se ne svidja, necu ovo  ;D

Direktor_svemira:
@Lazar   

A u pozadini piči paničan strah od tricepsa da se ne opusti... zato mnoge i deluju kao bake na svadbama koje igraju kolo u haljini bez rukava :-). Leđa isto tako nisu bitna dok ne dođe leto i haljine sa bretelama. Onda se kreće na čuvenu dijetu "jedna jabuka dnevno" i ode sve uz qrac, i tako u krug godinama....

Sve što ste rekli stoji, a meni je uvek draže kada vidim "tetu" koja sa svojih 35+ zna šta radi......

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Direktor_svemira  Maj 28, 2019, 12:25:00 posle podne ---@Lazar   

A u pozadini piči paničan strah od tricepsa da se ne opusti... zato mnoge i deluju kao bake na svadbama koje igraju kolo u haljini bez rukava :-). Leđa isto tako nisu bitna dok ne dođe leto i haljine sa bretelama. Onda se kreće na čuvenu dijetu "jedna jabuka dnevno" i ode sve uz qrac, i tako u krug godinama....

Sve što ste rekli stoji, a meni je uvek draže kada vidim "tetu" koja sa svojih 35+ zna šta radi......

--- Kraj citata ---
Hahahah sto jes jes
Jako lepo receno

Luka Šćepanović:
I ja volim tete koje znaju sta rade.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju