Ostalo > Offtopic

Stres i apetit?

<< < (2/3) > >>

anadrolman:
I ja imam isti problem, ne mogu ni nesto sto obozavam da smislim, povracam od svega, zanima me sta mislite da li bi pomogla ashwaganda ili nesto tako, mozda i valerijana, ne znam al sad sam u takvom periodu i nervira me i pomisao da nemm apetit i gubim kilazu

Luka Šćepanović:
Cisto sumnjam da ima ikakvih ljekova ili suplemenata koji pomazu u takvom slucaju... Mislim da je smanjenje stresa jedino resenje.

Sniper 74:
Lekova ima, meni "pomogli", 6 metara na ružičastim pilulicama, 4 skidanje  Užas, čist užas, al pomoglo. Kad je terapija počela da radi sa 76 na 99 kila salčine. Pakao.

anadrolman:
Jedino sto mi vrati apetit u ovim stresnim danima je kad vidim Lukin komentar na yt koji je smesan pa zaboravim na sve, inace brate odlican posao sa yt super klipovi da i to spomenem

Sniper 74:
Verovali ili ne meni je stvarno pomoglo da izađem iz kritičnog sranja, koje je moglo i kobno da se završi, pored deteta koje mi je sve u životu, povratak treningu, ishrani, suplementaciji pa i sterosima jbg, fokusiranju na ove stvari posle skoro 20 god. Život je u svakom pogledu postao kvalitetniji, pa su i mnoge stvari počele da se završavaju.Ovo najiskrenije....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju