Ostalo > Offtopic
Doktori
Pirat:
Pa znaš kako druže, ako ti njemu kažeš da si na steroidma ili koristio... On ne može niti sme to da zanemari. Mora da odradi sve pretrage... A ako je ta bakterija u pitanju zar ne bi trebalo da uzimaš neke antibiotike? Ja bih ti preporučio da uradiš ultrazvuk čuke, pre svega jer te bakterije napadaju srčani mišić... I tu su najopasnije...
Stevan Čerubdžić:
Ne ne, ne mislim ja na to sto si ti napisao na pocetku. Znam vrlo dobro stanje zato i nisam hteo nista da dodajem u temu, msm upoznat sam sa svim i kroz sta si/smo prosli.
Ovo je bilo nevezano za temu sa pocetka.
Ovo je cisto pitanje moje posto ljudi generalno pljuju doktore oko stava prema zloupotrebi steroida i.pravdaju to svoje koriscenje, i kako kaze luka nemoj reci da koristis ako pita. A pitace jer jbg primeti si. Znaci lagati doktora? Koja je poenta ici kod doktora po pomoc ako ces lagati.
shonezmaj:
Pa jbg, rekao sam svima i meni je bilo u cilju naći uzrok i nikad nisam isključio mogućnost aas, ali je žalosno što su mnogi isključili svaku drugu mogućnost. Uradio sam ultrazvuk srca, sve je uredu.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Avgust 10, 2019, 12:33:41 pre podne ---Ne ne, ne mislim ja na to sto si ti napisao na pocetku. Znam vrlo dobro stanje zato i nisam hteo nista da dodajem u temu, msm upoznat sam sa svim i kroz sta si/smo prosli.
Ovo je bilo nevezano za temu sa pocetka.
Ovo je cisto pitanje moje posto ljudi generalno pljuju doktore oko stava prema zloupotrebi steroida i.pravdaju to svoje koriscenje, i kako kaze luka nemoj reci da koristis ako pita. A pitace jer jbg primeti si. Znaci lagati doktora? Koja je poenta ici kod doktora po pomoc ako ces lagati.
--- Kraj citata ---
stevane,
nije stvar LAGANJA, vec stvar da 90% lekara ide linojom manjem otpora kada im das slagvort ako nesto uzimas. Vecina njih pojma i nema sta je trenbolon, nadnrolon, stanzolol i da sada ne nabarjam pa tako oni to sve trpaju pod isto (sto negde i jesu u pravu) ali svaka vrsta leka moze biti okidac za nesto drugo, a generalizovati stvari da je to zbog aas ili u jos gorem slucaju, gde ljudi dolaze sa problemima a da aas nisu ni takli, ali korsnici su whey proteina, ak, glutamina itd odmah ih nabijaju na kolac.
Ovde ti ne lazes nista. Ja necu ulaziti u to kakav problem ima ovaj momak gore koji je pokreuo temu, jer mogu da potpisem 1000% da neke veze sa zlouptrebom lekova ima - koje, e to je problem lekara da oni otrkiju, a ne da ga salju kuci.Ne kazem da je problem inciran 100% zbog aas, vec da su verovatno rasplamsali nesto sto je u njemu bilo i sto bi se ispoljilo pre ili kasnije.Naravno da u tom slucaju nema potrebe lagati.
ali ako ti dodjes sa problemom stomacnog virusa (lupam sada) i on na tebi vidi bicesp i tricpes, i prvo pitanje - da li koristis PROTEINE (ne suplemente), na potvrdan odgovor oni uglavnom idu linojom manjeg otpora i to pripisuju tome itd....
Naravno
niko od NAS ovde nije lekar niti ima pravo da bilo sta kaze bilo kome, osim ukoliko imaju isksutvo iz empirije (ja ga imam) i svakako mogu da potvrdim iz emprizima u nekoliko navrata pricu oko toga. Nije problem u lekarima kao lekarima, vec u sistemu koji im dozvoljava da ne sire niti ih primorava da sire svoje znanje iz neke oblasti, vec su ucaureni u neke dogme koje su zapiane ko zna kada.......pa jbg, nekada se zuc opresala za rezom od 22 cm, a danas se radi laparaskopski bukvalno za 20 min i ides kuci, a nekada si morao lezato po 20 dana u bolnici da ne dodje do sepse...plastican primer, ali svakako tacan
Stevan Čerubdžić:
Da razjanim posto mi je post bio saljive prirode jer ovih dana svasta cujem i sve se vise zaprepastim iz dana u dan.
Da neko ne shvati pogresno, ne branim ja doktore, prvi cu ja reci da dele savete u neznanju ali jbg on je doktor ne sme to da prizna, da ne zna, ali u nekim situacijima i branim.
Evo npr onaj decko sto unosi 500gr plus proteina i imao je "zaprljane", bubrege, covek mu rekao smanji prasak jer i ja bih prvo pomislio da ga pije previse, ne bih sigurno pomislio da jede 30 jaja za dorucak samo. Lepo izneses sve cinjenice pa saslusaj savet zato si i dosao.
Isto tako ajmo realno, vama tj nama steroidi ne trebaju, nekima zaista trebaju ali vecini ne, zloupotrebljavamo ih. Znaci nije problem u doktoru nego u nama jer lazemo sebe da nam trebaju. Kako se ono kaze da bi bio bolji covek prestani da se zavaravas.
E sad npr izbije u zgradi pucnjava policija te zatekne s pistoljem, sta ce tebi taj pistolj, krenuce na tebe prvo iako nisi pucao,. Mere predostroznosti jbg.
Tako i ovde, ok je ako se udara prvo sumnja na aas jer tako se nadje problem, prvo se izbacuje nepotrebno.
A oni doktori koji ne umeju da pronadju problem pa prepisuju sve ofmah steroidima su smeca, a oni koju pljuju suplemente, su gradske deponije.
Uveravam vas da bi se digla jos veca kuka i motika da su doktori liberalni i kazu digni dozu za bar jos gram. A jos vise vas uveravam da ima glava koji ne bi imali nista protiv da ih strucno lice medicine podrzava u tako nekoj ludosti.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju