Ostalo > Offtopic

Mikrotalasna

(1/2) > >>

-Uroš:
Pozdrav, naime doslo je vreme da menjam staru mikrotalasnu pa me interesuju vasi saveti buduci da mnogi od vas spremaju hranu u njoj koju da uzmem i koliko snage? Stara mi je od 800w bila, a sad vidim da postoji i neka gril opcija a cena gotovo da je ista. Kakva su vasa iskustva i misljenja?

Stevan Čerubdžić:
Gril opcija je top.
Ja sam dobio resetku sa ovom mojom novom mikrotalasnom, sad samo tako pravim meso 😃

-Uroš:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Avgust 11, 2019, 11:54:57 posle podne ---Gril opcija je top.
Ja sam dobio resetku sa ovom mojom novom mikrotalasnom, sad samo tako pravim meso 😃

--- Kraj citata ---

E bas sam negde video sliku kako ga peces,e sad otkrij tajnu koja mikrotalasna i na koliko minuta stavljas, znam da mora da se snicla stavi a ne celo parce ali oko minuta se uvek zeznem

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Gimnzlac  Avgust 12, 2019, 03:37:53 pre podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Avgust 11, 2019, 11:54:57 posle podne ---Gril opcija je top.

--- Kraj citata ---

E bas sam negde video sliku kako ga peces,e sad otkrij tajnu koja mikrotalasna i na koliko minuta stavljas, znam da mora da se snicla stavi a ne celo parce ali oko minuta se uvek zeznem

--- Kraj citata ---
Da da super bude.
Beko siva.
13minuta 250gr na snicle, tako je.

-Uroš:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Avgust 12, 2019, 08:10:47 pre podne ---
--- Citat: Gimnzlac  Avgust 12, 2019, 03:37:53 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Da da super bude.
Beko siva.
13minuta 250gr na snicle, tako je.

--- Kraj citata ---
Evo da znas da sam bas nju i gledao, Hvala!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju