Ostalo > Offtopic

Sp Kina 2019

<< < (2/3) > >>

Stevan Čerubdžić:
Znas kako kaze Skip Bejles, u plejofu se vidi koliko si dobar igrac tj od cega si napravljen kad mentalitet mora da bude najjaci.

Pirat:
Moze tu dosta na tu temu da se kaze,ali ukratko, drugi selektor... dosta je bilo...  Spanija , druga cetvrtina... nula bodova za Saleta, sistem koji smo vozili i kroz pripremne utakmice, prelomi u trecoj itd, provaljeno vrlo brzo, samo je cekao neki ozbiljniji strucni stab...  kao igrac je bio virtuoz, stvarno.. one trojke iz naskoka, retko ko je radio u to vreme, kao trener repke, ok je to, ali nedovoljno...  slabo i taj mentalitet, mi ne bismo da nabacujemo sebi pritisak itd... nije to bas pobednicki... pogotovo da jebes narod tolikim marketingom... nesigurno i nedefinisano...za Kalinica glupost sto ga poslao kuci,  politika mora svugde da se prozme, osetilo se to u nedostatku zavrsavanja situacija. Odbrana nula isto..., slabo radjeno na tome... i mnogo mi krivo, jer vise takav sastav ne znam dal cemo videti... pratio sam svaku njihovu tekmu ovog leta i nadao se necemu,  ali eto...

Stevan Čerubdžić:
Ipak cemo igrati s amerima al ne bas u finalu nego za peto mesto

Pirat:
da , videcemo kako ce to biti , no Francuzi su bili odlicni protiv USA,bice to zanimljivi mecevi dalje...

Stevan Čerubdžić:
Sta su mislili jbg da ce sa osrednjim timom gde je kemba voker najbolji igrac da prodju lagano defanzivnog igraca godine 2 godine za redom rudija gobera...nece da moze

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju