Ostalo > Offtopic

STEROIDNI BISERI

<< < (8/16) > >>

Lazar S:
I Balkan info postade popularna emisija u zadnje vreme su doveli dosta bildera, onaj Zoran Vejic prica kako ne uzima testosteron i da je davao zeni kikiriki puter i helb zbog B vitamina da bi ostala trudna komedija bas, Bakic isto pominje lekove javno arimidex i aromasin nije ni cudo sto ljudi gutaju to kao tik tak bombone i dolaze na forum da pitaju koliko da uzimaju.

Oak:
Zali mi se mali u teretani da je u down-u, da nema snage, da jedva da moze da ima sex sa ribom, odmah ga pitam sta je uzeo, kaze uzeo plavo srce "toliko i toliko" komada. Sad, prvo mu kazem da se obrati nekome ko ce mu sigurno znati kako pomoci, a ja mu za pocetak savetujem da uzme neki booster, da malo ubrza obnovu produkcije testa. Kasnije ga sretnem, pitam ga sta je uradio, kaze "uzeo pre workout neki, sad mu je super." A maloletan decko, tuga.

shonezmaj:
Ja to zovem prirodna selekcija. Vjerovatno se nece razmnozavati tako da dobro za buduce generacije.

Luka Šćepanović:
Pa ima jedan ovamo sto kaze da se vec godinama ne skida sa testa. Kaze odlicno se osjeca. A bukvalno mi jedna riba pricala kako je bila sa njim na prvom sastanku (i poslednjem) i da  je lik briznuo u plac u sred kafica dok joj je nesto pricao. Al odlicno se osjeca kaze. :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: shonezmaj  Oktobar 12, 2019, 05:36:26 posle podne ---Ja to zovem prirodna selekcija. Vjerovatno se nece razmnozavati tako da dobro za buduce generacije.

--- Kraj citata ---

bravo
pogtovo za ovog sto je pokrenuio Stevana da otvori ovu temu
dodju ovamo s vremena na vreme ti i tkavi, ali je ovaj presao sve igrice , gashi ili kako li vec.
samo citam i ne mogu da verujem STA citam.....

ali jbg.
tisucu mu bubnjeva Darkvuda, tisucu cindbenika mu prolazi on his majnd i jebiga.... ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju