Ostalo > Offtopic

STEROIDNI BISERI

<< < (9/16) > >>

shonezmaj:
Ma i ja sam bio u tom fazonu anavar, tbol, primo pa kao nabildacu se bez nuspojava. Malo morgen. Onda dodjes pameti pa citas, slusas iskusnije i tako. Jbg, znanje je moc.

Oceanborn:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Oktobar 11, 2019, 11:40:17 posle podne ---
--- Citat: gaši_1  Oktobar 11, 2019, 11:24:28 posle podne ---jesi poslusao video ili ti se neda? stavim ti coveka koji ima 30kg vise misica od tebe, je stvari radio 20 godina duze od tebe, gde sasvim jasno objasni stvar i jednostavno dobre razloge iza toga, i ti kazes katastrofa? svaka tebi cast stevice ali koliko mi se cini za tih 100 vodenih kila sta imas ti trebas biti vise-manje non stop na trenbolonu, znas samo ubosti razvio si i filozofiras neku svoju nauku oko toga a treninzi mlaki

--- Kraj citata ---
Hahaha :D :D
Pa sta onda trazis savete ovde? Sto ne poslusas sta kaze covek koji ima 30kg vise od mene?
Ja sad stvarno ne razumem koja je poenta svih ovih pitanja kad ti je Ric Piana lepo sve objasnio :D

--- Kraj citata ---
😂 Mislim da dosta toga što je Rich Piana imao u prsima ramenima i pogotovo rukama nije misić

Oak:
"Metan je dobar za masu, a testesteron je dobar za snagu."

pseudomonas:

--- Citat: Oceanborn  Oktobar 16, 2019, 02:48:58 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Oktobar 11, 2019, 11:40:17 posle podne ---
--- Citat: gaši_1  Oktobar 11, 2019, 11:24:28 posle podne ---jesi poslusao video ili ti se neda? stavim ti coveka koji ima 30kg vise misica od tebe, je stvari radio 20 godina duze od tebe, gde sasvim jasno objasni stvar i jednostavno dobre razloge iza toga, i ti kazes katastrofa? svaka tebi cast stevice ali koliko mi se cini za tih 100 vodenih kila sta imas ti trebas biti vise-manje non stop na trenbolonu, znas samo ubosti razvio si i filozofiras neku svoju nauku oko toga a treninzi mlaki

--- Kraj citata ---
Hahaha :D :D
Pa sta onda trazis savete ovde? Sto ne poslusas sta kaze covek koji ima 30kg vise od mene?
Ja sad stvarno ne razumem koja je poenta svih ovih pitanja kad ti je Ric Piana lepo sve objasnio :D

--- Kraj citata ---
😂 Mislim da dosta toga što je Rich Piana imao u prsima ramenima i pogotovo rukama nije misić

--- Kraj citata ---
Gluposti! Čovek je radio 8 sati trening za ruke.E sad što  neko neće da se toliko cima,najlakše ga je tek tako optužiti.

Stevan Čerubdžić:
Da je radio 9sati kolike bi tek onda to rucerde bile pitam se.
Al dobro 8sati je ok, 9 bi vec bila ludost cimati se. 🙂

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju