Ostalo > Offtopic
STEROIDNI BISERI
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: Luka Šćepanović Oktobar 11, 2019, 02:58:38 posle podne ---Prvo tren. Sad tbol i var. Ti brate izgleda ni metak ne odbijas. :D
--- Kraj citata ---
Jbg treba takav maestralan izgled odrzavati.
gaši_1:
za trenbolon sam pitao cisto informativno mozda jednog dana a anavar i turinabol mi uskoro dolaze
molim odgovor
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: gaši_1 Oktobar 11, 2019, 03:04:27 posle podne ---za trenbolon sam pitao cisto informativno mozda jednog dana a anavar i turinabol mi uskoro dolaze
molim odgovor
--- Kraj citata ---
Pa evo i mene zanima isto i ja bih molio za odgovor.
A kad vec odgovarate mozete mi napisati i kako bih uzimao te doze anavara, tj kad u toku dana.
A kad vec pisete i to onda ne bi bilo lose i neki plan ishrane neko da mi sklopi i mozda i plan treninga.
A ako neko ima i supse da mi pokloni, sto da ne, ja sam dobar momak zasluzio sam.
Hvala na paznji
gaši_1:
ok, kad je vec pitanje >koja je pocetnicka doza anavara i turinabola kao sto je 30mg za metan< previse i prekomplikovano u rangu sa individualnim slaganjem prehrane i treninga - koja vrsta pitanja se uopste ovde mogu postavljati jer vidim da gotovo na NITI JEDNO se ne dobije odgovor?
Stevan Čerubdžić:
Hoces da krenemo da nabrajamo pitanja koja si do sada postavljao i to sve u vezi teme u koju se ne razumes bukvalno ni 1%.
Pitanja na koja ces ti dobiti odgovor i koja si kompetentan da pitas su koliko masti ima na 100gr badema.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju