Ostalo > Offtopic
STEROIDNI BISERI
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: pirat Oktobar 16, 2019, 07:35:51 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 16, 2019, 07:16:15 posle podne ---
--- Citat: pseudomonas Oktobar 16, 2019, 06:42:32 posle podne ---Stevane, osećam u tvojima rečima veliku dozu sujete i ljubomore.To te neće nigde odvesti! Iz najbolje namere ti ovo pišem...
--- Kraj citata ---
Sujete i ljubomore prema kome, Richu Piani?
Pa Rich Piana je bio jedan obican narkoman, a ako nesto mrzim to su narkomani, sad to sto se zadesilo da je povremeno dizao tegove nikako ne treba da znaci da mu je mesto na bilo kom bb forumu.
Ono sto mi nije jasno je kako ko bilo pri zdravoj pameti moze da se divi takvoj osobi u bilo cemu.
--- Kraj citata ---
Pa dive mu se klinci debili... Ove milenijumske generacije... Sta ti je bre, znaš ti kolika se gužva vikendom napravi samo zbog ona dva retardirana majmuna, onaj Baka Prase i Choda, oni jbt imaju obezbeđenje da ih klinci ne bi pojeli... Samo da se slikaju sa njima... Kažem ti buraz te novije generacije, školuju se na YT i kada nalete na nešto kao Rich Piana ili bilo ko da ima zvaku neku samo... To postane religija dok pucnes prstima. I da Richie je pored mentalnih problema bio težak narkic... Tako je i završio, a ne zbog viska misica šta već je neko naveo...
--- Kraj citata ---
Hahahah bas sam skoro gledao te klipove, reko ajde da vidim otkud sinu svestenika auto od 100k evra i to sve zaradio od jutjuba. I iskoci mi neki mali celavi iz dole Srbije, Vranja valjda, gde snima kako je kupio majmuna i doveo u kucu da mu bude kucni ljubimac, i to ima preko milion pregleda za 2 dana...u Srbiji...napredujemo jbg, mozda ne u dobrom u smeru al napredujemo
Sniper 74:
--- Citat: Luka Šćepanović Oktobar 16, 2019, 07:27:28 posle podne ---
--- Citat: pseudomonas Oktobar 16, 2019, 06:42:32 posle podne ---Stevane, osećam u tvojima rečima veliku dozu sujete i ljubomore.To te neće nigde odvesti! Iz najbolje namere ti ovo pišem...
--- Kraj citata ---
Ja sam mislio da je ovo ironicno. Ako si ozb onda stv ne znam sta da ti kazem.
Mislim volio sam Richa ali realno zar iko treba da bude ljubomoran na njega? Ne znam jesi li gledao snimke kad ga je riba snimala kako se bukvalno raspada u kuci i kako ne moze da stoji na nogama. Na kraju ga je sve to sto je radio kostalo zivota. Ne znam na cemu da mu iko zavidi.
--- Kraj citata ---
Ja se i dalje nadam da je ironija u pitanju😕😕😕. Dajte ljudi uozbiljite se, na forumu mora da ima šale, al ovo je ipak ozbiljan forum.
Stevan Čerubdžić:
Pa ako je ironija u pitanju onda osecam u tim recima mnogo sujete i ljubomore a to vas nece doveti daleko u zivotu hahahah.
Sad sam se i ja zbunio jbg jer prvi post za 8h i cimanje mi je zvucao kao zajebavanje pa sam ja na konto toga malo nastavio sprdnju a ovaj drugi kao da misli ozbiljno, sad ako je sprdnja evo ja se izvinjavam :D
Pirat:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 16, 2019, 07:39:06 posle podne ---
--- Citat: pirat Oktobar 16, 2019, 07:35:51 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 16, 2019, 07:16:15 posle podne ---
--- Kraj citata ---
Sujete i ljubomore prema kome, Richu Piani?
Pa Rich Piana je bio jedan obican narkoman, a ako nesto mrzim to su narkomani, sad to sto se zadesilo da je povremeno dizao tegove nikako ne treba da znaci da mu je mesto na bilo kom bb forumu.
Ono sto mi nije jasno je kako ko bilo pri zdravoj pameti moze da se divi takvoj osobi u bilo cemu.
--- Kraj citata ---
Pa dive mu se klinci debili... Ove milenijumske generacije... Sta ti je bre, znaš ti kolika se gužva vikendom napravi samo zbog ona dva retardirana majmuna, onaj Baka Prase i Choda, oni jbt imaju obezbeđenje da ih klinci ne bi pojeli... Samo da se slikaju sa njima... Kažem ti buraz te novije generacije, školuju se na YT i kada nalete na nešto kao Rich Piana ili bilo ko da ima zvaku neku samo... To postane religija dok pucnes prstima. I da Richie je pored mentalnih problema bio težak narkic... Tako je i završio, a ne zbog viska misica šta već je neko naveo...
--- Kraj citata ---
Hahahah bas sam skoro gledao te klipove, reko ajde da vidim otkud sinu svestenika auto od 100k evra i to sve zaradio od jutjuba. I iskoci mi neki mali celavi iz dole Srbije, Vranja valjda, gde snima kako je kupio majmuna i doveo u kucu da mu bude kucni ljubimac, i to ima preko milion pregleda za 2 dana...u Srbiji...napredujemo jbg, mozda ne u dobrom u smeru al napredujemo
--- Kraj citata ---
Ja ne znam kako su oni i na koju foru zaradili tolike pare, imam kolegu čiji sin je odlepio na baku prase.. To je sve kućno vaspitanje valjda... utrpaju im laptopove i mobilne u ruke roditelji da ih skinu sa kurca i u startu si dete osudio na neki nivo mentalne retardacije...
pseudomonas:
Da otkolinimo sve dileme https://www.youtube.com/watch?v=B1VCTMYO3V8&t=5s
Ja treba da se izvinim, jednostavno je bilo jače od mene...Meni je Rič bio komedija u svakom smislu, samo da udješ na bilo koji njegov klip u komentarima je bila ludnica.Barem 80% njegovih pratilaca bili su likovi koji se maksimalno sprdaju.
E, ali ovo za prasca i slične šiljokurane je bez preterivanja tragedija! Drago mi je da su barem ovde ljudi svesni kuda to vodi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju