Ostalo > Offtopic

STEROIDNI BISERI

<< < (13/16) > >>

pseudomonas:
 jos iskrenije
nikada NECE biti bolje.....

Neverovatno, ali NEVEROVATNO da neko kao ti  ima ovakvo mišljenje."Velikom bratu"baš i odgovara da svi misle da nema nade i da i da može samo da bude gore.Stvorena je lažna slika i namerno se forsiraju sva  moguća sranja-negativna selekcija. A kad bi s ljudi shvatili da treba da se udružuju i da  došlo vreme da svi  zajedno uzmemo stvari u svoje ruke, mnoge pojave koje si naveo bi se vrlo brzo promenile.Ima  i ljudi,ima  novih ideja za novo doba, samo, izgleda da si i ti progutao tu priču  da nama nema spasa i da smo kurac od naroda.

Pirat:
Na koje ideje mislis konkretno? I koje ljude? Navedi primer, ali konkretan ne ono čuo sam... Postoji tamo neki itd... Ko je taj Veliki brat?  :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pseudomonas  Oktobar 17, 2019, 09:46:46 pre podne --- jos iskrenije
nikada NECE biti bolje.....

Neverovatno, ali NEVEROVATNO da neko kao ti  ima ovakvo mišljenje."Velikom bratu"baš i odgovara da svi misle da nema nade i da i da može samo da bude gore.Stvorena je lažna slika i namerno se forsiraju sva  moguća sranja-negativna selekcija. A kad bi s ljudi shvatili da treba da se udružuju i da  došlo vreme da svi  zajedno uzmemo stvari u svoje ruke, mnoge pojave koje si naveo bi se vrlo brzo promenile.Ima  i ljudi,ima  novih ideja za novo doba, samo, izgleda da si i ti progutao tu priču  da nama nema spasa i da smo kurac od naroda.

--- Kraj citata ---

gde si ti video da sam ja napiosao a smo kurac od naroda?
Iskreno
jos gori smo, posto je kurac u erekciji mnogo mocna stvar.

Vidi,
ja ovde pisem pod punim imenom i prezimenom i raspravljati se sa imganinarnom licnoscu putem interneta je kao da-znas vec soguran sam
ali da ti kazem par recenca
Ja imam 48 god (a ti 38 npr  ;) )  i vise sam sranja prosao od tebe u zivotu- to tvrdim sa decidno i sa sigurnoscu.

Ja sam odgajan u patriajarhatu, i tako sam odgajao moju decu. Svako ko mene licno poznaje, zna o cemu pricam i o cemu pisem.

Ja verujem da nikada nisi procitao knjigu, koja se zove "Utopija", ali se nadam da znas sta da rec znaci

Ti zivis u utopojskoj magli, pricajuci o nekom "velikom bratu" sta god da ti to znaci, pricas o udruzivanju ljudi itd.Pricas da ne kazem STA - ja ovde ne govorim o ljudima koji zive u Srb (posto si se ti ograncio na to), vec govorim o globalnom unistavanju sistema vrednosi kojima NEMA KRAJA
nemoj da pises o necemu sto ne razumes. Ovo o toboz nekom udruziovanju si cuo pre neki dan, verujem na nekoj od tv stanica, kada se neka grupa zena (pokusaj malo da istrazis izvore finacija te grupe ;) ) okupila toboz da se covek pusti iz pritvora itd itd itd, te gostujuc na TV najmanje je pricala o tome coveku, vec o NJIMA i o tome kako se ljudi trebaju udruziti-evo npr ti si posledica te price, jer pricas o tome, a da cak ne razumes sta je ona pricala, ali zvuci lepo

Zasto bi se ti trebao udrzuti samnom ili ja sa tobom da bi moja porodica bila temelj, i da bi bila funkiconalna? Ti ako si nesposan da sam razmisljas sa svojm mozgom i donosis adekvatne i ispravne odluke, onda ce UDRUZENJA samo da te odvedu tmao GDE ONA HOCE- opa, velili brat a?...da, dobro si procitao. Udruziivanje je kao i cekanje,da bi za plebs zadrzao na jednom mestu da ne dodje do ishitrenih i neplaniranih reakcija.
Udruzuju se zivotinje u lovu, zbog interesa copora, ali se dva copora nikada ne udruzuju niti imaju zajednicki interes-cak sta vise, dotalno je suprotno dijamteralan!

Iz porodice izlazi STUB i oslonac drustva a ne UDRUZENJA koja pre ili kasnije ode u kontra smeru/ koji god on da bio.

ja da sam provgutaoi bilo ciju pricu, ne bih danas bio tu gde jesam, a to da NAMA (ne znam na koga mislis, jer me zabole kurac da ja ispravljam krivu Drinu, posto sam jednom probao, ostao bez brata i ja bio ranjen, sa ubedjenjem najajci smo najajci, nebeski narod i te fore) nema pomoci- zasto bih ja vodio brigu o tome?

Tako da, nema razloga da meni pises na ovaj nacin, jer pre svega nisi razumeo post koji sam napisao a obacas mi se kao detetu od 15 god i pricas o svevisnjem, o velikom bratu, o krivo stvorenoj sliki itd itd itd...

Pirat:

--- Citat ---gde si ti video da sam ja napiosao a smo kurac od naroda?
Iskreno
jos gori smo, posto je kurac u erekciji mnogo mocna stvar.
--- Kraj citata ---

na vijagri i testorolu zajedno ! :)))

--- Citat ---Iz porodice izlazi STUB i oslonac drustva a ne UDRUZENJA koja pre ili kasnije ode u kontra smeru/ koji god on da bio.
--- Kraj citata ---

x2

Luka Šćepanović:
Eo dje nas dovede Rich laka mu crna zemlja. Skrenusmo sa teme skroz.

Inace sto se tice bisera jedan me kreten pitao moze li on da uzima hemiju al da ne trenira. Naravno prsnuo sam od smijeha al sad nesto razmisljam... Aj recimo da neko to stvarno uradi. Da li bi bilo ikakvih vidnih promjena, pa makar i najmanjih? :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju