Ostalo > Offtopic

Nixa kiropraktičar

<< < (3/9) > >>

Luka Šćepanović:

--- Citat: Luka Šćepanović  Januar 06, 2020, 02:50:26 posle podne ---A ono ne radi se o tome sto je produzio noge. I ja bih volio da sam visociji da se ne lazemo. Ali pricat da si imao udes, pa onda slikat kolica sa opisima "doktori su rekli da me ovo ceka do kraja zivota" i tako to... ozbiljni znaci nekog tezeg poremecaja licnosti.

Doduse ja sam shvatio jos odavno kakva je on osoba kad je poceo d pljuje Angelova, Ulissesa, CT Fletchera i ostale. Tu se vec moglo vidjet kolika zavist i ljubomora izlaze iz tog covjeka. A cim je neko zavidan to znaci da ima mali milion unutrasnjih problema, konflikta i nesigurnosti.

Al ovo sto Pirat kaze, on je nasao nacin da zaradi pare na djeci ciji roditelji ocigledno nisu odvojili vrijeme da nauce djecu da misle svojom glavom pa su odlucila da slijepo prate ovog bolesnika..

--- Kraj citata ---

Luka Šćepanović:

A ono ne radi se o tome sto je produzio noge. I ja bih volio da sam visociji da se ne lazemo. Ali pricat da si imao udes, pa onda slikat kolica sa opisima "doktori su rekli da me ovo ceka do kraja zivota" i tako to... ozbiljni znaci nekog tezeg poremecaja licnosti.

Doduse ja sam shvatio jos odavno kakva je on osoba kad je poceo d pljuje Angelova, Ulissesa, CT Fletchera i ostale. Tu se vec moglo vidjet kolika zavist i ljubomora izlaze iz tog covjeka. A cim je neko zavidan to znaci da ima mali milion unutrasnjih problema, konflikta i nesigurnosti.

Al ovo sto Pirat kaze, on je nasao nacin da zaradi pare na djeci ciji roditelji ocigledno nisu odvojili vrijeme da nauce djecu da misle svojom glavom pa su odlucila da slijepo prate ovog bolesnika..

Pirat:
Lukac, zasto bi to neko radio uopste zarad visine, ko normalan meri coveka po tome koliko cm visine ima?uostalom znas ti koliko je to bolna operacija... svaki dan ti pomeraju srafove na ne znam koliko mesta, zato kazem kompleksi su cudo na sta nateraju coveka... jbg prosto neverovatno

Stevan Čerubdžić:
-gle onaj produzio noge debil, ala je debil, daj link da vidim....pa prosledi ovom onom ovom onom...svi oni misle da je debil ali svako baci pregled....i malo po malo 300 hiljada pa jos malo milion pregleda
sad on sedi razmislja sta sledece da snimim, pa mu padne na pamet danas cu da budem kiroprakticar, taktika navuci majmuna, briga njega sto ljudi misle da je on retard dok god ga gledaju
uopste decko nije retard, decko savrseno dobro zna kako da iskoristi zaglupljenost mase internetom
zar mislite da je manji retard roni kolman koji je pricao po internetu da je natural godinama?

Luka Šćepanović:
Pa Pirate sta znam. Kad sam patio za tim da budem jak svaki dan sam na treningu dobijao batine godinama dok nisam to postigao i to je bilo bolno.  :D ;D

Tako da ne bi mi ni taj bol predstavljao problem za 7 8 cm visine. Svi patimo za necim jbg. Ko priznaje pola mu se prasta. V:D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju