Ostalo > Offtopic
Nixa kiropraktičar
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: pirat Januar 06, 2020, 06:47:54 posle podne ---to prolazi sada lagano jer on vec duze vreme ima pozamasnu publiku, mozes ti i da linkujes po netu njegov sadrzaj to je kap u moru... on je to preneo na razne medije, kao i onaj baka prase, da to bude na tvu, jutarnji programi... nije on samo na jednoj mrezi, to ti je vec... drugi story :)
--- Kraj citata ---
hahaha e to je najjace, da lik tokom jutarnjeg programa na televiziji govori zapratite me na instagramu pa kaze ime instagrama
pseudomonas:
Ja sam adresirao gde je problem.A to koliko je Nixa u razvijenim državama i zašto takva govna moraju uvek kod nas da dodju, to je druga priča.Nije meni lično problem Nixa, niti ga gledam i već sam rekao da je on još i minoran problem.Ne radi se o mržnji, ovde ako se sa nečim ne slažeš, automatski si mrzitelj.Lično mnogo veći problem imam sa "debilanom", jer je zbog njega već tri života ugašeno.Već godinu dana osnovni sud prikuplja dokaze...E, za ovo se ide u zatvor u razvijenim zemljama!Opet, može mu se! Takvo je vreme da svaka baraba može da radi šta hoće bez posledica.A najveća greška je da ne može ništa da se uradi-može itekako! Na žalost moraće mnogo klinaca da ode na prvu kuru od godinu dana.E, posle će da dodju kod tebe, umesto da su odma došli kod tebe(NEKOG KO ZNA), pa da urade onako kako treba.I isto će morati mnogi da vrisnu i da daju zadnji dinar zbog lažnog doktora "debilane". I tako. dok nama svima kolektivno ne dodje iz dupeta u glavu.Tu se slažem s Pekijem kad kaže "Ako...Mora tako"! Na žalost, očigledno da mora...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pseudomonas Januar 06, 2020, 07:06:21 posle podne ---Ja sam adresirao gde je problem.A to koliko je Nixa u razvijenim državama i zašto takva govna moraju uvek kod nas da dodju, to je druga priča.Nije meni lično problem Nixa, niti ga gledam i već sam rekao da je on još i minoran problem.Ne radi se o mržnji, ovde ako se sa nečim ne slažeš, automatski si mrzitelj.Lično mnogo veći problem imam sa "debilanom", jer je zbog njega već tri života ugašeno.Već godinu dana osnovni sud prikuplja dokaze...E, za ovo se ide u zatvor u razvijenim zemljama!Opet, može mu se! Takvo je vreme da svaka baraba može da radi šta hoće bez posledica.A najveća greška je da ne može ništa da se uradi-može itekako! Na žalost moraće mnogo klinaca da ode na prvu kuru od godinu dana.E, posle će da dodju kod tebe, umesto da su odma došli kod tebe(NEKOG KO ZNA), pa da urade onako kako treba.I isto će morati mnogi da vrisnu i da daju zadnji dinar zbog lažnog doktora "debilane". I tako. dok nama svima kolektivno ne dodje iz dupeta u glavu.Tu se slažem s Pekijem kad kaže "Ako...Mora tako"! Na žalost, očigledno da mora...
--- Kraj citata ---
Nikada druze. Upamti kod nas- NIKADA!
Pravosudje nam je devastirano i o takvim stvarima se ne vodi racuna niti koga boli kurac
sve i da boli, nema na osnovu cega da ga sudi.N epostoji ZAKON.Uvek imas rupu u zakonu
kod nas se npr snimak KRIVICNOG dela ne smatra relevatnim na sudu, ako taj koga si snimao nije znao da ga snimas?
ovo ti je za glasvnu
za video...nije relevatnan dokaz na sudu. U potrazi za osumuljecnim DA, ali snimak nije dokaz
itd itd itd itd..tako da..
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: pseudomonas Januar 06, 2020, 07:06:21 posle podne ---Ja sam adresirao gde je problem.A to koliko je Nixa u razvijenim državama i zašto takva govna moraju uvek kod nas da dodju, to je druga priča.Nije meni lično problem Nixa, niti ga gledam i već sam rekao da je on još i minoran problem.Ne radi se o mržnji, ovde ako se sa nečim ne slažeš, automatski si mrzitelj.Lično mnogo veći problem imam sa "debilanom", jer je zbog njega već tri života ugašeno.Već godinu dana osnovni sud prikuplja dokaze...E, za ovo se ide u zatvor u razvijenim zemljama!Opet, može mu se! Takvo je vreme da svaka baraba može da radi šta hoće bez posledica.A najveća greška je da ne može ništa da se uradi-može itekako! Na žalost moraće mnogo klinaca da ode na prvu kuru od godinu dana.E, posle će da dodju kod tebe, umesto da su odma došli kod tebe(NEKOG KO ZNA), pa da urade onako kako treba.I isto će morati mnogi da vrisnu i da daju zadnji dinar zbog lažnog doktora "debilane". I tako. dok nama svima kolektivno ne dodje iz dupeta u glavu.Tu se slažem s Pekijem kad kaže "Ako...Mora tako"! Na žalost, očigledno da mora...
--- Kraj citata ---
Jel mozes da objasnis ovo 3 zivota ugaseno zbog doticnog?
Ja to ne pratim pa ne znam bas o cemu se radi
pseudomonas:
Pa lečio ih "Doktor debilana"- šta da objašnjavam...Savetovao im je da se leče u njegovom centru i da plaćaju tinkture koje on pravi, da se šetaju u prirodi i da se mole Bogu...I oni ga slušali, jer su verovali da je veliki stručnjak.Ako ovde nema osnova za nadrilekarstvo ja ne znam za šta ima.Pritom, niti on ima dozvolu za rad, niti je ta diploma(ako je i ima) priznata kod nas.Da ne pričam da je savetovao da nikako ne idu kod lekara, već im je garantovao da će se izlečiti uz njegove metode.U pitanju su bile najteže bolesti-kancer.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju