Ostalo > Offtopic
Nixa kiropraktičar
Luka Šćepanović:
--- Citat: shonezmaj Januar 07, 2020, 10:00:25 pre podne ---I zvanična medicina samo krpi simptome. Naći dobrog doktora je teže nego dobiti sedmicu na lotu.
--- Kraj citata ---
x1000
Nijedan doktor danas nece reci "Cek aj da pogledamo sta je uzrok svemu ovome i da se rijesimo uzroka" nego ti odma napise recept za 10 ljekova od kojih svaki ima poneku nuspojavu i nerijetko se desi da se jos vise raspadas kad pocnes terapiju.
shonezmaj:
Upravo. Prošao sam taj pakao.
Oak:
On je Nixa pa Nixa, rodili ga i podigli takvog, i njegovu popularnost i kvazi autoritet su stvorili ti majmuni koji ga slusaju. To nikako ne mogu biti ljudi sa pristojnim IQ, sa cak i minimumom socijalne inteligencije. On lupa gluposti, dok 500k budala svrsava na to. Isto kao sto mnogo ljudi pitaju za buducnost Milana Tarota, isto kao sto jos vise ljudi slusa ovu debilnu muziku danas, ili cita smece koje pisu nedojebane pateticno-melanholicne ludace, gledaju serije koje idiotluk od glume razvlace u milionima epizoda itd. Kao sto rece neko pametan, sto si veca budala danas - bices popularniji, a pozeljno je da radis nesto toliko glupo sto jos niko po velicini gluposti nije nadmasio. Realno, on ce zavrsiti ili na teskim drogama ili ce se jebati za pare itd. Meni ga je zao.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Oak Januar 07, 2020, 10:02:06 posle podne ---On je Nixa pa Nixa, rodili ga i podigli takvog, i njegovu popularnost i kvazi autoritet su stvorili ti majmuni koji ga slusaju. To nikako ne mogu biti ljudi sa pristojnim IQ, sa cak i minimumom socijalne inteligencije. On lupa gluposti, dok 500k budala svrsava na to. Isto kao sto mnogo ljudi pitaju za buducnost Milana Tarota, isto kao sto jos vise ljudi slusa ovu debilnu muziku danas, ili cita smece koje pisu nedojebane pateticno-melanholicne ludace, gledaju serije koje idiotluk od glume razvlace u milionima epizoda itd. Kao sto rece neko pametan, sto si veca budala danas - bices popularniji, a pozeljno je da radis nesto toliko glupo sto jos niko po velicini gluposti nije nadmasio. Realno, on ce zavrsiti ili na teskim drogama ili ce se jebati za pare itd. Meni ga je zao.
--- Kraj citata ---
nece druze
ja sam pre krevio te koji ga slusaju.....ima nesto u tome ali..
kriv je SISTEM koji dozavaljava da to uopste izadje OUT
kazes sam da si svestan i da namerno pricas, lazes, valjas gluposti posto ti to donosi novac
pricas kako si protiv droge, ovamo valjas drogu
pricas kako si protiv hemije, ovamo valjdas hemiju
pricas JEDNO, radis DRUGO itd
ja se sslazem sa tobom, ali je to mnogo dublje od toga da je dovoljno reci da su ti koji ih slusaju debili (kao i sto jesu), ali nisu oni postali debili zato sto su se rodili debili (dobro, ima i takvih :D ), vec su postali debili jer postoji takvi kao NIxa, i slicni koji ih cine debilila u najosteljivijem dobu. Mada, imas ti debila i dan danas i t sa 30-40 god koji svrsavaju npr (kada je prica o nasem fahu) kada npr "legenda" kaze da krompir zaglupulje coveka, itd.....ali "legenda" ima 500 k pregleda i stavi 1000 u dzep...a vi se JEBITE...
Pirat:
--- Citat --- Realno, on ce zavrsiti ili na teskim drogama ili ce se jebati za pare itd. Meni ga je zao
--- Kraj citata ---
zasto mislis da to vec nije situacija :) meni ga nije zao....
--- Citat --- "legenda" ima 500 k pregleda i stavi 1000 u dzep...a vi se JEBITE...
--- Kraj citata ---
iz Pecinih usta makar nesto i selektivno izadje normalno, dok gosn Nixa, u svojih koliko klipova da je snimio, da je mozda koncipirano to u nekom drugom pravcu moglo bi da prodje kao bb parodija za neke, mozda... s ozbirom da on, Prase i onaj treci krezubi klinac, lupetaju 200 na sat. Gledao sam deo klipa gde idu u zooloski vrt da psuju i pljuju zivotinje... koji je to level retardiranosti, i na to klinci u komentarima svrsavaju
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju