Multimedia > Slike/Muškarci

ARMIN SCHOLZ-5 WEEKS OUT

<< < (9/12) > >>

gaudi:

--- Citat: Buki ---

Nego imam pitanje, ja dolazim u BG tamo negde u oktobru za fax, pa me interesuje koliko je Extreme gym udaljen od arhitektonskog fakulteta. I gde se nalazi.

Hvala
Poz
--- Kraj citata ---

Prilicno je blizu arhitektonskog fakulteta . Mozes pesaka da dodjes

sasacg:
Buki,nije daleko-spustis se Ruzveltovom do Cvijiceve i picis levo,nema da omasis :D ili ides do Takovske,sputis se skroz dole,prodjes 29.novembra i tu si :D

t1000:

--- Citat: sasacg ---Buki,nije daleko-spustis se Ruzveltovom do Cvijiceve i picis levo,nema da omasis :D ili ides do Takovske,sputis se skroz dole,prodjes 29.novembra i tu si :D
--- Kraj citata ---

Ajde stavite cenu ako neko zna Extreme gym-a,mesecna,12,18,24 termina...sve jedno samo da se informisem posto sam mislio da predjem tamo...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasacg ---Buki,nije daleko-spustis se Ruzveltovom do Cvijiceve i picis levo,nema da omasis :D ili ides do Takovske,sputis se skroz dole,prodjes 29.novembra i tu si :D
--- Kraj citata ---
.ILI AKO IDES SA AUTO PUTA I SKINES SE NA MSOTARKSOJ PETLJI TREBA TI 2.5 SATI DO CVIJCEVE :evil:  :evil:  :evil:  :evil: ...UFF..MAJKE IM GA NA.....STA SU URADILI..

Markoni:

--- Citat: t1000 ---
--- Kraj citata ---

Ajde stavite cenu ako neko zna Extreme gym-a,mesecna,12,18,24 termina...sve jedno samo da se informisem posto sam mislio da predjem tamo...
--- Kraj citata ---

pa okreni ih telefonom

http://www.x3mgym.com/sr/kontakt.php

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju