Ostalo > Offtopic

Brus Li

(1/2) > >>

Zak13:
Ima li neko podatke koji su Brus Lijevi rekordi sto se tice tezina na nekim vezbama u teretani?
Npr ja sam nasao podatke da je mogao da digne na biceps curlu 60kg sto je odlicna kilaza s obzirom na velicinu ruke

Stevan Čerubdžić:
Zasto je to bitno?

Luka Šćepanović:
Mogao je i da izbije 10 ljudi al kad mu dolaze jedan po jedan. 😂

Zak13:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Februar 27, 2020, 11:06:38 posle podne ---Zasto je to bitno?

--- Kraj citata ---
Pa meni je npr bitno jer mi dokazuje da ne moram da budem veliki da bih bio jak, jer kad povecavas masu smanjuje se izdrzljivost i brzina,a ovako imas snagu,izdrzljivost i brzinu, za bodybuilding naravno nije bitno.

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Zak13  Februar 27, 2020, 11:46:06 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Februar 27, 2020, 11:06:38 posle podne ---Zasto je to bitno?

--- Kraj citata ---
Pa meni je npr bitno jer mi dokazuje da ne moram da budem veliki da bih bio jak, jer kad povecavas masu smanjuje se izdrzljivost i brzina,a ovako imas snagu,izdrzljivost i brzinu, za bodybuilding naravno nije bitno.

--- Kraj citata ---
Pa onda se baziraj na ucenju kako rade npr kineski olimpijski dizaci tegova jer oni imaju po 70kg a jaki su da ne mozes da zamislis, a ne neki vintage glumac koji veze s vezom nema sa ovom vrstom sporta i koliko je dizao iz bicepsa, jer koliko dizes iz bicepsa je sve samo nije merilo snage.
Grana na vetru moze i 100kg iz biceps pregiba al ce biceps tu da radi ravno 1%.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju