Ostalo > Offtopic
MILOS SARCEV INSTGRAM LIVE
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Strahinja1993 April 05, 2020, 11:57:40 pre podne ---Gledao sam intervju i sto kaze pirat, covek je raspolozen da prica satima. Upoznali smo se davno bas i bukvalno sam napisao sebi nekoliko pitanja koja sam hteo da mu postavim. Na moja 3 pitanja je pricao sat vremena! To je takav covek, objasni sve lepo i uvek je raspolozen za to. Kasnije mi je odgovorio preko mejla sve. Zapalo mi je za oko sinoc pitanje Maksa oko GH i uzimanja. Pre 7 godina mi je tad rekao Misko da se uzima bas onako kako je i sinoc rekao od reci do reci. I bio sam usao u neku konverzaciju sa par ljudi oko toga, gde su rekli kako to nije bas tako i da se ne uzima tako vise kao sto Misko kaze. Cak je i Draskovic kacio na insta kako mu nema logike da se odvajaju ins i GH, gde sam mu pustio poruku i skrinshot kako je meni napisano od strane Miska, gde me je da kazem malo i iskulirao, jer je verovao u svoje misljenje uzimanja GH. Nebitno, na stranu sve. Live je bio odlican i kao da je trajao 10 minuta, mislim da bi i par sati bilo malo. Toliko zaokupi paznju. Cekamo sledeci live.
--- Kraj citata ---
stvar je jednostavna
GH se uvek stakuje onako kako je rekao
i to je fakat
on sinoc nije imao vremena i ja sam ga zamolio da oko tog ane duzimo (a znam odkuda te pric ok GH i inuslina) ali necu sada o tome,
Milos je to sve rekao posto je radio TESTOVE, a ne zato sto je on to izmislio i sto se njemu digao.
I ne on, vec momci koji su radili i trenirali kod njega.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat April 05, 2020, 10:50:34 pre podne ---Odlican je bio intervju, ali velika steta sto nije trajao makar 2h , vidim da je Milos raspolozen da prica dosta o svemu...
Sto se tice ove teme, kljucna stvar po meni je da imas kvalitetan stack, koji je naravno i skuplji, jer mora ukljucivati gh, a kada si vec na gh greota je ne dozirati i ins, sa takvim gearom onda uz jak trening, i jaku ishranu nije potrebno mnogo testa da bi se pravio dobar napredak... imam neki utisak da ljudi idu na dosta testa, pre svega zbog finansija pokusavaju da poguraju tu pricu, ali logicki kada razmislis, gh ce omoguciti vise vlakana, hiperplazija, sto automatski ima veci potencijal za rast...
sto se tice treninga, Milos je poentirao sa logikom , ako nesto radis radi ga do maksimuma, samo da bi svaki trening mogao da odradis dobro, pored suplementacije, potrebno je mnogo kockica da se slozi... a to je stress free zivot, dovoljno odmora , dobar san itd... tu se razlikuju rekreativci od profesionalaca... tako da bih pre izdvojio da je za nekog kome je ovo nije primarni izvor zarade, nije bitan taj maksimum(neces moci svaki put da ga das na tr.) koliko da se potrudi iz petnih zila da ima kontinuitet... znaci KONTINUITET je primaran, mozda ce trening neki dan da bude sranje, ali svaki trening mora biti neka zaokruzena prica, znaci mozda neces dati max, ali moraces nesto od sebe da das... jedina stvar gde svi uvek mozemo dati 100 % je ishrana
--- Kraj citata ---
od reci do reci bih i sam ovako napisao
klaun8:
eto Milosa :)
https://www.youtube.com/watch?v=3JRQH8Q4Lks
s kime sve radi interviju,sve govori kolko se ga cijeni... :)
pseudomonas:
Meni jedna stvar nije jasna, ili ga nisam dobro razumeo. Zar ne bi trebalo da bude oporavak isto koliko i ciklus? Pa čak i duže.Ovako ispadne 3 meseca ciklus, metar i po oporavak i možeš opet na kuru.
shonezmaj:
I meni je nejasno zašto radi oporavak uopšte a planira se takmičiti tolike godine, kao da sa 50 neće biti na testosteronu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju