Ostalo > Offtopic
Pomozite bratu!
Stevan Čerubdžić:
Evo dobio sam poruku od jednog clana, nije prvi put da postavlja slicna pitanja a i cesto salje isto mnogim clanovima pa evo ovde ako neko mozs da mu pomogne, jer lep je decko, tako kaze.
"Zdravo,
Izvini ne bih da te gnjavim jedno kratko pitanje,stvarno nemam koga da pitam.
Imam 24 god nisam do sada imao devojku.
Znam sve kako da se obucem,frizura,parfem nisam stidljiv pricam opsteno sa devojkama,ali nemam tu sto se kaze foru (zvaku) recenicu sa kojom cu da je startujem.
Nisam startovao njih 2-3 ,pa da sad pricam nesto startovao sam njih 30 na ono hoces na kafu i nije bilo uspeha.
Mozes li mi pomoci kako da startujem devojku?
Hvala"
Pirat:
Pozovi je na kafu s sexom, mozda nisu skapirale na prvu loptu ;D jbt tek sad videh da si prosao 30 cupika i 30 crvenih kartona, pa ja da sam toliko startovao riba, od neke 25 te bih sigurno poceo da pitam da li je raspolozena za jebanje... ne shvati me pogresno ali na tu cifru, otupi covek emotivno... nije mu do zvake ;D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Maj 30, 2020, 07:07:16 posle podne ---Evo dobio sam poruku od jednog clana, nije prvi put da postavlja slicna pitanja a i cesto salje isto mnogim clanovima pa evo ovde ako neko mozs da mu pomogne, jer lep je decko, tako kaze.
"Zdravo,
Znam sve kako da se obucem,frizura,parfem nisam stidljiv pricam opsteno sa devojkama,ali nemam tu sto se kaze foru (zvaku) recenicu sa kojom cu da je startujem.
Nisam startovao njih 2-3 ,pa da sad pricam nesto startovao sam njih 30 na ono hoces na kafu i nije bilo uspeha.
Hvala"
--- Kraj citata ---
da li je to onaj isti koji puita kako se ponasamo kada nas neko maltretira i ponizava u drustvu ili devojkama itd....:D
pseudomonas:
Evo, saveti od eksperta u ovoj oblasti - https://www.youtube.com/watch?v=Io9BioMgb7E
Da ne pričam da je išao u teretanu u kojoj sam vežbao.Koliko je samo silovao težine i glumio facu, a svi su mu se smejali i gledali ga u neverici.Natovari benč i uradi jedva dva ponavljanja, pa onda sedne i čita knjigu...Pauze izmedju serija 10 minuta :)
Smile86:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 03, 2020, 09:29:01 pre podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić Maj 30, 2020, 07:07:16 posle podne ---Evo dobio sam poruku od jednog clana, nije prvi put da postavlja slicna pitanja a i cesto salje isto mnogim clanovima pa evo ovde ako neko mozs da mu pomogne, jer lep je decko, tako kaze.
"Zdravo,
Hvala"
--- Kraj citata ---
da li je to onaj isti koji puita kako se ponasamo kada nas neko maltretira i ponizava u drustvu ili devojkama itd....:D
--- Kraj citata ---
I mene je to pitao 😂😂To je taj 100%😂
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju