Ostalo > Offtopic
Andrej Ćejić, buducnost bodibildinga
Sarajevowinter:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Jun 27, 2020, 12:57:09 posle podne ---https://www.facebook.com/cejic.andrej01
to je ova osoba ako nekog zanima,
mogu da okacim i chat gde mi se uvlacio u zadnjicu na preko 300 poruka ali dobro necemo bas toliko da ponizavamo decka. Odblokiraj me da ti dam adresu gde da posaljes momke iz BG-a hahahah
--- Kraj citata ---
Brate, ovaj se dorgira definitivno...Ne razumijem, čemu ovoliko psovanje, ne mogu da pojmim čime si ga iziritirao toliko? Korona mozak popila.
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: Sarajevowinter Jul 14, 2020, 04:52:32 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić Jun 27, 2020, 12:57:09 posle podne ---https://www.facebook.com/cejic.andrej01
to je ova osoba ako nekog zanima,
mogu da okacim i chat gde mi se uvlacio u zadnjicu na preko 300 poruka ali dobro necemo bas toliko da ponizavamo decka. Odblokiraj me da ti dam adresu gde da posaljes momke iz BG-a hahahah
--- Kraj citata ---
Brate, ovaj se dorgira definitivno...Ne razumijem, čemu ovoliko psovanje, ne mogu da pojmim čime si ga iziritirao toliko? Korona mozak popila.
--- Kraj citata ---
Nicim ga nisam iziritirao, mesecima mi je slao poruke na fb gde mi je trazio savete itd...
i onda sam mu rekao ovde na forumu da nema pojma sta radi i da to nije za njega, nije to nikakav atak na njega to je samo realno stanje situacije ali to kad se pomesa sa nestabilnom licnoscu i gomilom kompleksa onda to ne moze da izadje an dobro.
al svakako slucaj je predat vlastima pa ce oni to da resavaju.
Sarajevowinter:
[/quote]
Nicim ga nisam iziritirao...
Sto pirat ili neko gore vec navede, ovo je problem porodice i okoline i male su sanse da ovaj odraste u osta normalno, a velike da postane delikvent i psihopatski prestupnik. Ma koliko se mi ovde zezali, momku treba strucna pomoc inace ode do klinca, jer kad on ovako reaguje sto si mu za "banalne" stvari rekao ono sto ne prija njegovim usima, kako ce tek za ostalo.
Luka Šćepanović:
Jedina strucna pomoc koju ce ovaj da dobije ce da bude od forenzicara kad ga budu vadili iz nekog kanala jer ce da naidje na nekog ko je stvarno zajeban.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju