Ostalo > Offtopic

Transaminaze nakon prelezanog COVID19

<< < (2/4) > >>

Pirat:
I tamo si dobio upute sta i kako... evo i Bogisha ti dao odgovor

nebojsaprotic:
pa da,, hvala na savetima, to sam upravo i dobio od lekara ...
mene je interesovalo, pored saveta da pijem surutku neko vreme, da li ima još nešto što bi mi pomoglo da oporavim jetru, naravno ukoliko neko zna , preporučen mi je i Silimarin, pa ću i to krenuti od sutra da koristim

Stevan Čerubdžić:
Kakvi su to lekovi kad dizu enzime jetre za 10 puta? Jel ti lekovi imaju neke dupe 17alkalne grupe? Jel su to legalni lekovi? Koliko dugo se piju? Jel se proverava jetra na ultrazvuku od tog prekomernog lucenja?
Jel neko postavlja ta pitanja u tim bolnicama??

nebojsaprotic:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Decembar 20, 2020, 11:12:46 pre podne ---Kakvi su to lekovi kad dizu enzime jetre za 10 puta? Jel ti lekovi imaju neke dupe 17alkalne grupe? Jel su to legalni lekovi? Koliko dugo se piju? Jel se proverava jetra na ultrazvuku od tog prekomernog lucenja?
Jel neko postavlja ta pitanja u tim bolnicama??

--- Kraj citata ---
baš zato sam i postavio pitanje ovde,
u neželjenim dejstvima i fraksiparina i antibiotika koji sam koristio piše da se kao česta neželjena dejstva dižu transaminaze...pod pretpostavkom da su skočile i zbog infekcije i zbog lekova, ja bih neko vreme nakon što prestanem sa lekovima uzimao neku suplementaciju kao pomoć....
lekari uopšte nisu bili zabrinuti zbog mojih nalaza navodno im jako puno pacijenata leži u bolnici sa istim vrednostima,...

Stevan Čerubdžić:
Lepo razmisljanje lekara. IQ u minusu, tj bolenje qrca na max.
NAC suplemantiraj obavezno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju