Ostalo > Offtopic
Jednogodisnji plan kvalitetne mase
Stevan Čerubdžić:
Jel mozemo mi tvoje slike da vidimo?
Jel si formu dostigao u Ostojicevom ili si ipak isao do Sente na treninge? I jel si to tamo lokalno cuo za tu ishrane ili samo reddit?
g0xy:
Ishrana mnogo losa,puna brzih junk hidrata i praznih kalorija,a ako budes isao na hemiju navucices samo vodu,estrogen i posle ces se izduvati kao balon.
Kao prvo,za hemiju da bi ostvario sta nameravas,stepen telesne masnoce mora biti ispod ili 10%,a pogotovo na hemiji ishrana mora biti sto cistija,sto manje masna,sto vise clean hidrata i 80% unosa masti da budu zdrave nezasicene omega 3.
Ne bih da ti mnogo tupim oko tih stvari,ali da hemija moze tek tako da nesto uradi,bez spartanskog nacina zivota i treninga,ulice bi bile pune misicavih momaka.Da se naduva kao balon i dobije splavarske obline moze svako,a kvalitetan misic samo retko posveceni ljudi.
Stevan Čerubdžić:
Nece se vise javljati, jer se ne oseca vise siguran iza ekrana u sobi u Ostojevicevom, selu pored Sente na severu Vojvodine 😀
B Dj:
--- Citat: g0xy Januar 14, 2021, 09:37:53 pre podne ---Ishrana mnogo losa,puna brzih junk hidrata i praznih kalorija,a ako budes isao na hemiju navucices samo vodu,estrogen i posle ces se izduvati kao balon.
Kao prvo,za hemiju da bi ostvario sta nameravas,stepen telesne masnoce mora biti ispod ili 10%,a pogotovo na hemiji ishrana mora biti sto cistija,sto manje masna,sto vise clean hidrata i 80% unosa masti da budu zdrave nezasicene omega 3.
Ne bih da ti mnogo tupim oko tih stvari,ali da hemija moze tek tako da nesto uradi,bez spartanskog nacina zivota i treninga,ulice bi bile pune misicavih momaka.Da se naduva kao balon i dobije splavarske obline moze svako,a kvalitetan misic samo retko posveceni ljudi.
--- Kraj citata ---
Hvala goxy na nekompleksaskom odgovoru, cenim tvoje misljenje i lepo objasnjenje. No moje gledanje je da realno ko voli spartanski zivot i bolje to ostaviti za posle kad ostarim kada telo moze da trpi manje,a dok sam mlad da opustenije to radim.
B Dj:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Januar 13, 2021, 11:21:21 posle podne ---Jel mozemo mi tvoje slike da vidimo?
Jel si formu dostigao u Ostojicevom ili si ipak isao do Sente na treninge? I jel si to tamo lokalno cuo za tu ishrane ili samo reddit?
--- Kraj citata ---
Slike cu staviti kad zavrsim ovo,pre i posle ovog mog plana pa cemo videti. A to sto si ti iz nekog malog mesta pa imas komplex pa ga ispoljavas stim da sam ja iz Ostojiceva, i to totalno razumem ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju