Ostalo > Offtopic

#SerbianLivesMatter!!!

<< < (3/4) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Mart 15, 2021, 03:17:35 posle podne ---https://sport.blic.rs/kosarka/svetska-kosarka/crtanog-junaka-pepe-le-tvor-izbacili-iz-filma-sa-lebronom-on-je-silovatelj-i/jmhrzrr

--- Kraj citata ---

mater im jebem izopaceno!!

samo neka mi nastavimo sa BLM, brnjice na usta, i u kucu #behomehero

i treba da nas jebu i pisaju u lobanju otvorenu

Stevan Čerubdžić:
I to se sve desava dok mu jos traje igracka karijera.
Sta ce biti kad se penzionise i ima vise slobodnog vremena.
Deepstate se dize na jedan novi level globalnog rijalitija.
Pogledajte film TheHunt(2020)

Pirat:
i Loli Bunny su izbacili obline u odnosu na prvi film, jer je okarakterisan lik suvise seksistickim, ocigledno da ce film biti orijentisan strogo prema klinackoj populaciji, drugim recima ocekujem opako sranje... nisam bio neki fanboj Kobija, ali realno jedini koji je mogao da stane u te patike posle MJ-ja za nastavak kultnog ostvarenja, steta sto ga to nije zanimalo, glasine kazu da bi i sam MJ zeleo da je to bio on..  ali boze moj drugaciji su to i narastaji za koje se prave ovi filmovi... usrao je Holivud mnoge remake filmove "naseg" detinjstva, sto ne bi i ovo hahahahhaha

--- Citat ---Sta ce biti kad se penzionise i ima vise slobodnog vremena.
--- Kraj citata ---

liga ce iskopati sledecu senzaciju... oni to rade jako dobro decenijama... ovaj ce imati svoj Lebron TEAM sa nike ugovorom i gurace i dalje sportsku opremu, ali polako ima izgleda u njemu jos sigurno 3-4 godine igre pogotovo u timu u kom se sada nalazi, za to vreme dolaze iz prospekta novi klinci

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Mart 15, 2021, 03:51:44 posle podne ---i Loli Bunny su izbacili obline u odnosu na prvi film, jer je okarakterisan lik suvise seksistickim, ocigledno da ce film biti orijentisan strogo prema klinackoj populaciji, drugim recima ocekujem opako sranje... nisam bio neki fanboj Kobija, ali realno jedini koji je mogao da stane u te patike posle MJ-ja za nastavak kultnog ostvarenja, steta sto ga to nije zanimalo, glasine kazu da bi i sam MJ zeleo da je to bio on..  ali boze moj drugaciji su to i narastaji za koje se prave ovi filmovi... usrao je Holivud mnoge remake filmove "naseg" detinjstva, sto ne bi i ovo hahahahhaha

--- Citat ---Sta ce biti kad se penzionise i ima vise slobodnog vremena.
--- Kraj citata ---

liga ce iskopati sledecu senzaciju... oni to rade jako dobro decenijama... ovaj ce imati svoj Lebron TEAM sa nike ugovorom i gurace i dalje sportsku opremu, ali polako ima izgleda u njemu jos sigurno 3-4 godine igre pogotovo u timu u kom se sada nalazi, za to vreme dolaze iz prospekta novi klinci

--- Kraj citata ---

da skratimo
jebem mu sve od reda!

picketina smrdljiva..

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Mart 15, 2021, 03:45:24 posle podne ---I to se sve desava dok mu jos traje igracka karijera.
Sta ce biti kad se penzionise i ima vise slobodnog vremena.
Deepstate se dize na jedan novi level globalnog rijalitija.
Pogledajte film TheHunt(2020)

--- Kraj citata ---

ja sam nesto slicno tom filmu gledao jos pre 15 god
naravno
scengorafija, glumci i sve ostalo, daleko ispod tog nivoa, ali je poenta ISTA kao u tom filmu

jednostavno, goveda dobiju ideju, i prvo je implementiraju putem Hollywooda da ljudima NOVO NORMALNO bude ok, kada se zaista i desi...

evo pirat prati NBA//.(ja ne posto mi se gadi pomisao na Lebrona i gadi mi se sport koji je obeleio jedan deo mog zivota -zbog tog crnog govna)

nama je POSTALO NORMALNO da su sada tribine plrazne.

kao ok..dajk samo nesto.....kapiras..

do koje dubine mozda za kratko vreme dodju.....za samo 10 meseci su ljudi prijhvatili NOVO NORMALNO...a izmedju ostalog i ovo, da gledas SPORT bez publike....eejjjjj

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju