Ostalo > Offtopic

Slusalice za trening

(1/3) > >>

boža:
Pozdrav svima, 99% ljudi ne moze da zamisli trening bez slusalica pa sam dosao na ideju da pitam koje slusalice vi koristite i koje su vam se najbolje pokazale

Pirat:
airpods definitivno, dobre su i za trcanje i tegove i sve... mozda od toga je bolja varijanta power beats pro, pogotovo ako ove prve nekome ispadaju iz usiju(meni ne), ali i ove sam nabavio po upola ceni tako da... sve su te pizdarije neopravdano skupe. Sada verovatno da uzimam, uzeo bih  jbl TUNE TWS koji ima daleko prihvatljiviju cenu na kp i do max 50 e

nenad979:

--- Citat: boža  Januar 31, 2021, 03:48:47 posle podne ---Pozdrav svima, 99% ljudi ne moze da zamisli trening bez slusalica

--- Kraj citata ---
ja ne mogu da zamislim trening sa slusalicama u usima i stvarno ne mogu da shvatim kako mozete tako da trenirate

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: nenad979  Februar 09, 2021, 06:19:41 pre podne ---
--- Citat: boža  Januar 31, 2021, 03:48:47 posle podne ---Pozdrav svima, 99% ljudi ne moze da zamisli trening bez slusalica

--- Kraj citata ---
ja ne mogu da zamislim trening sa slusalicama u usima i stvarno ne mogu da shvatim kako mozete tako da trenirate

--- Kraj citata ---
Zasto? Volis cesto da ulazis u konverzacije s ljudima dok treniras?

nenad979:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Februar 09, 2021, 07:59:01 pre podne ---
--- Citat: nenad979  Februar 09, 2021, 06:19:41 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Zasto? Volis cesto da ulazis u konverzacije s ljudima dok treniras?

--- Kraj citata ---
Ne, odvlace mi koncentraciju kao kad bi citao knjigu sa slusalicama inace treniram uglavnom kad je teretana prazna

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju