Ostalo > Offtopic
Lockdown 2021.
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: g0xy Mart 16, 2021, 10:38:29 pre podne ---Ja sam ti rekao Stevo,da ce kako dolazi prolece krenuti da polako zatvaraju.Policijski cas nece smeti da uvode,jer ga niko nece postovati,a i spremni smo da kao u julu opet pravimo sranje,bar ova moja ekipa.
Ja sam tako nesto i tempirao,da se nabaci koji procenat mesa do sredine marta,a onda krecem na blagi deficit i odrzavanje postignutog.
Sto se tice izlaska i priprema za takmicenje u ovakvim uslovima,to je cisto bacanje novca i zivaca,za svakoga ko nema svoju teretanu.
--- Kraj citata ---
Iskreno, koja je razlika izmedju ovog i policijskog casa... sto mozes da se vozis kroz mrtav grad, bez zive duse. Subotu i nedelju nisam bio kuci po ceo dan, 2 osobe nisam video...
Sta da pricamo
Pirat:
jebeno velika, i daleko bio pravi policijski cas jer te nestasice i guzve u prodavnicama i tu histeriju ne bih mogao opet da filtriram nervno...
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: pirat Mart 16, 2021, 11:24:14 pre podne ---jebeno velika, i daleko bio pravi policijski cas jer te nestasice i guzve u prodavnicama i tu histeriju ne bih mogao opet da filtriram nervno...
--- Kraj citata ---
Dodji do lidla ovde kod mene. Udjes ne mozes da izadjes od guzve, vikendom, i to bez preuvelicavanja.
BOGISHA:
--- Citat: pirat Mart 16, 2021, 11:24:14 pre podne ---jebeno velika, i daleko bio pravi policijski cas jer te nestasice i guzve u prodavnicama i tu histeriju ne bih mogao opet da filtriram nervno...
--- Kraj citata ---
mozes sa mnom, idem nocu u nabavku sa spremnim alatom ;D nema guzve a i portire regulisem brzo
Stevan Čerubdžić:
Plus je sto muz moze da izadje iz stana od 25 kvadrata ako ga iznervira zena, bice manje nasilja u porodici nego prosle godine. Tako da ima benefita
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju