Ostalo > Offtopic
Lockdown 2021.
Pirat:
--- Citat: BOGISHA Mart 16, 2021, 11:43:46 pre podne ---
--- Citat: pirat Mart 16, 2021, 11:24:14 pre podne ---jebeno velika, i daleko bio pravi policijski cas jer te nestasice i guzve u prodavnicama i tu histeriju ne bih mogao opet da filtriram nervno...
--- Kraj citata ---
mozes sa mnom, idem nocu u nabavku sa spremnim alatom ;D nema guzve a i portire regulisem brzo
--- Kraj citata ---
brate sredi ti histericne babe... babe su najopasniji predatori u dzungli... ne moze nista da me izbaci iz koloseka koliko drska babetina koja zove miliciju da bi dosla na red na kasi, ili da bi ti otela pile hahahahah
Pirat:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Mart 16, 2021, 11:45:56 pre podne ---Plus je sto muz moze da izadje iz stana od 25 kvadrata ako ga iznervira zena, bice manje nasilja u porodici nego prosle godine. Tako da ima benefita
--- Kraj citata ---
ma jok, nema zabrane kretanja :) videces, nema od toga nista, kakav lockdown, malo sviranje k...
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: pirat Mart 16, 2021, 12:02:44 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić Mart 16, 2021, 11:45:56 pre podne ---Plus je sto muz moze da izadje iz stana od 25 kvadrata ako ga iznervira zena, bice manje nasilja u porodici nego prosle godine. Tako da ima benefita
--- Kraj citata ---
ma jok, nema zabrane kretanja :) videces, nema od toga nista, kakav lockdown, malo sviranje k...
--- Kraj citata ---
Ma da, zabrana kretanja nece biti. Al nikakve razlika za mene npr nema licno, bio u stanu ili se vozio kolima kroz prazan grad, to kazem samo.
BOGISHA:
--- Citat: pirat Mart 16, 2021, 11:50:24 pre podne ---
--- Citat: BOGISHA Mart 16, 2021, 11:43:46 pre podne ---
--- Citat: pirat Mart 16, 2021, 11:24:14 pre podne ---jebeno velika, i daleko bio pravi policijski cas jer te nestasice i guzve u prodavnicama i tu histeriju ne bih mogao opet da filtriram nervno...
--- Kraj citata ---
mozes sa mnom, idem nocu u nabavku sa spremnim alatom ;D nema guzve a i portire regulisem brzo
--- Kraj citata ---
brate sredi ti histericne babe... babe su najopasniji predatori u dzungli... ne moze nista da me izbaci iz koloseka koliko drska babetina koja zove miliciju da bi dosla na red na kasi, ili da bi ti otela pile hahahahah
--- Kraj citata ---
brat moj juce sam obavljao kupovinu sa maskom, te iste babe beze od mene, i krste se ;D
Pirat:
Fire in the hole !!! 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju