Ostalo > Offtopic

Lockdown 2021.

<< < (4/10) > >>

Pirat:

--- Citat: BOGISHA  Mart 16, 2021, 11:43:46 pre podne ---
--- Citat: pirat  Mart 16, 2021, 11:24:14 pre podne ---jebeno velika, i daleko bio pravi policijski cas jer te nestasice i guzve u prodavnicama i tu histeriju ne bih mogao opet da filtriram nervno...

--- Kraj citata ---
mozes sa mnom, idem nocu u nabavku sa spremnim alatom ;D nema guzve a i portire regulisem brzo

--- Kraj citata ---

brate sredi ti histericne babe... babe su najopasniji predatori u dzungli... ne moze nista da me izbaci iz koloseka koliko drska babetina koja zove miliciju da bi dosla na red na kasi, ili da bi ti otela pile hahahahah

Pirat:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Mart 16, 2021, 11:45:56 pre podne ---Plus je sto muz moze da izadje iz stana od 25 kvadrata ako ga iznervira zena, bice manje nasilja u porodici nego prosle godine. Tako da ima benefita

--- Kraj citata ---

ma jok, nema zabrane kretanja :)  videces, nema od toga nista, kakav lockdown, malo sviranje k...   

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: pirat  Mart 16, 2021, 12:02:44 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Mart 16, 2021, 11:45:56 pre podne ---Plus je sto muz moze da izadje iz stana od 25 kvadrata ako ga iznervira zena, bice manje nasilja u porodici nego prosle godine. Tako da ima benefita

--- Kraj citata ---

ma jok, nema zabrane kretanja :)  videces, nema od toga nista, kakav lockdown, malo sviranje k...

--- Kraj citata ---
Ma da, zabrana kretanja nece biti. Al nikakve razlika za mene npr nema licno, bio u stanu ili se vozio kolima kroz prazan grad, to kazem samo.

BOGISHA:

--- Citat: pirat  Mart 16, 2021, 11:50:24 pre podne ---
--- Citat: BOGISHA  Mart 16, 2021, 11:43:46 pre podne ---
--- Citat: pirat  Mart 16, 2021, 11:24:14 pre podne ---jebeno velika, i daleko bio pravi policijski cas jer te nestasice i guzve u prodavnicama i tu histeriju ne bih mogao opet da filtriram nervno...

--- Kraj citata ---
mozes sa mnom, idem nocu u nabavku sa spremnim alatom ;D nema guzve a i portire regulisem brzo

--- Kraj citata ---

brate sredi ti histericne babe... babe su najopasniji predatori u dzungli... ne moze nista da me izbaci iz koloseka koliko drska babetina koja zove miliciju da bi dosla na red na kasi, ili da bi ti otela pile hahahahah

--- Kraj citata ---
brat moj juce sam obavljao kupovinu sa maskom, te iste babe beze od mene, i krste se ;D

Pirat:
Fire in the hole !!!  8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju