Ostalo > Offtopic
Jel imao neko slicnu povredu
g0xy:
Da ali nekim jevrejima je skupo da kupe hex bar za teretanu,pa onda x puta ili krvave potkolenice ili unistene trenerke.
Generalno rumunsko mrtvo je u tim situacijama resenje,nikako full iz cucnja.
StariVuk:
--- Citat: g0xy April 15, 2021, 04:59:37 posle podne ---Da ali nekim jevrejima je skupo da kupe hex bar za teretanu,pa onda x puta ili krvave potkolenice ili unistene trenerke.
Generalno rumunsko mrtvo je u tim situacijama resenje,nikako full iz cucnja.
--- Kraj citata ---
Ma ko sve drzi teretanu pojma nemaju ljudi o treningu,ali vazno da imaju hiljadu nekih sprava za neke misice koje u zivotu ne moras da pogadjas.
Radio sam na hex na onoj nizoj precki,kako bi mi bilo teze. Ova druga je izdignuta nekih 15 cm, probacu na njoj,jer je manje opterecenje
Stevan Čerubdžić:
Isprozivali me ljudi samo tako 😁
Pirat:
Pa ima i definitivno toga da ljudi traze neke totalno retardirane stvari u teretanama, prateci trendove i to Steva zna, mozda cu pogresiti pa nek me ispravi, ali vecina teretana profitira najvise nad grupnim treninzima, body pump, spineri, trx, onaj tae bo , udaranje vrece...kurac palac... ja kada sam prvi put krocio u gym, tih sranja nije bilo, devojke koje su dolazile dizale su takodje tegove... od masina si imao presu, smith i kros ;D pardon u nekim i baterfly :D ali vremena se menjaju...
g0xy:
--- Citat: Stevan Čerubdžić April 15, 2021, 05:25:27 posle podne ---Isprozivali me ljudi samo tako 😁
--- Kraj citata ---
Ahahaa ;D ;D ;D
E bato,da nam je nekima da vezbamo kod tebe,gde bi mi kraj bio ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju