Ostalo > Offtopic

Darko -_- mršavljenje

<< < (9/12) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Februar 12, 2022, 12:46:24 pre podne ---E ne moze ovako, ti Darko jedi malo govna znas, pisemo ti ovde ko kreteni pod 1 ono sto je napisano vec 10000x pod 2 ovde ponavljamo ko papagaji, jebi se i ti i tvoj skinny fat pa drkaj malo skinny pisu na redditu, programer moj kurac..

--- Kraj citata ---

Pirata za predsednika!
Ja cu glasati za tebe brate!!

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 13, 2022, 08:24:42 pre podne ---
--- Citat: pirat  Februar 12, 2022, 12:46:24 pre podne ---E ne moze ovako, ti Darko jedi malo govna znas, pisemo ti ovde ko kreteni pod 1 ono sto je napisano vec 10000x pod 2 ovde ponavljamo ko papagaji, jebi se i ti i tvoj skinny fat pa drkaj malo skinny pisu na redditu, programer moj kurac..

--- Kraj citata ---

Pirata za predsednika!
Ja cu glasati za tebe brate!!

--- Kraj citata ---
😅😅😅 legenda! 😁

Stevan Steroidi i opadanje kose tips:
Ne vidim nigdje opciju za brisanje profila, tako da ajd vi to uradite jer idete mi na kurac, pusite mi kurac i jebem vam mater.

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Darko-_-  Februar 13, 2022, 08:35:14 posle podne ---Ne vidim nigdje opciju za brisanje profila, tako da ajd vi to uradite jer idete mi na kurac, pusite mi kurac i jebem vam mater.

--- Kraj citata ---
Sto bi se brisalo, vidis kako lepo komuniciramo, svasta moze da se nauci iz ove teme hahahah

Stevan Steroidi i opadanje kose tips:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Februar 13, 2022, 08:45:04 posle podne ---
--- Citat: Darko-_-  Februar 13, 2022, 08:35:14 posle podne ---Ne vidim nigdje opciju za brisanje profila, tako da ajd vi to uradite jer idete mi na kurac, pusite mi kurac i jebem vam mater.

--- Kraj citata ---
Sto bi se brisalo, vidis kako lepo komuniciramo, svasta moze da se nauci iz ove teme hahahah

--- Kraj citata ---

Jebem ti mater

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju