Ostalo > Offtopic

Darko -_- mršavljenje

<< < (12/12)

BOGISHA:
Dobro de momci morate imati razumevanja, možda ima tri razreda osnovne a završio bi i četvrti nego baba potegne pa se udavi ko ČKALJI.  ;D

g0xy:
Ahahhaaaa sada videh ovu "Skinny fat" temu,pa ovo je bas edukativno.I jbt kakav je to nik "Stevan Steroidi i opadanje kose" ajde decko malo ozbiljnosti,pa nije ovo nikakva grupna terapija,edukuj se malo,obogati svoj intelekt.

Pirat:

--- Citat: BOGISHA  Februar 14, 2022, 09:27:45 pre podne ---Dobro de momci morate imati razumevanja, možda ima tri razreda osnovne a završio bi i četvrti nego baba potegne pa se udavi ko ČKALJI.  ;D

--- Kraj citata ---

veruj mi da to nije preduslov da neko bude kulturan, svestan i pametan, jer nisu se svima u zivotu mozda slozile kockice da zavrse skole i slicno...  ali da ne duzimo dalje temu, Darko je rekao sta je imao , najebao nam se svima majke, a mi cemo ga pustiti da se dalje jebe sam sa sobom, jer nije dzentlmenski da o njemu diskutujemo kada nije tu.

BOGISHA:

--- Citat: pirat  Februar 14, 2022, 10:51:32 pre podne ---
--- Citat: BOGISHA  Februar 14, 2022, 09:27:45 pre podne ---Dobro de momci morate imati razumevanja, možda ima tri razreda osnovne a završio bi i četvrti nego baba potegne pa se udavi ko ČKALJI.  ;D

--- Kraj citata ---

veruj mi da to nije preduslov da neko bude kulturan, svestan i pametan, jer nisu se svima u zivotu mozda slozile kockice da zavrse skole i slicno...  ali da ne duzimo dalje temu, Darko je rekao sta je imao , najebao nam se svima majke, a mi cemo ga pustiti da se dalje jebe sam sa sobom, jer nije dzentlmenski da o njemu diskutujemo kada nije tu.

--- Kraj citata ---
Znam druže moj sve ok, nego ja malo na šalu okrenem, bilo kako bilo idemo dalje

Direktor_svemira:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Februar 13, 2022, 08:45:04 posle podne ---
--- Citat: Darko-_-  Februar 13, 2022, 08:35:14 posle podne ---Ne vidim nigdje opciju za brisanje profila, tako da ajd vi to uradite jer idete mi na kurac, pusite mi kurac i jebem vam mater.

--- Kraj citata ---
Sto bi se brisalo, vidis kako lepo komuniciramo, svasta moze da se nauci iz ove teme hahahah

--- Kraj citata ---

@ Darko
Lakše malo sa tim qrcem, ne vadiš ga iz usta....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju