Ostalo > Offtopic
Friteza (Air Fryer)
NikolaBeograd:
Pozdrav svima, nisam nasao na forumu da se o ovome pisalo pa rekoh da otvorim novu temu ovde...
Ukratko, da li neko koristi Fritezu za pripremu pilecen i juneceg mesa kod kuce?
Mnogo bi mi vremena ustedelo u poredjenju sa klasicnim pripremanjem mesa u tiganju.
Interesuje me najvise kakvog je ukusa meso i da li je zdravo na taj nacin pripremati.
Pirat:
na taj nacin hrana postaje jako teska za varenje, i natoljena bespotrebno uljem pa bih zaobisao
-Uroš:
Air Fryer radi po principu ventilatora koji je iza grejaca, s toga kao neki fen, i hrana se moze spremati bez ulja potpuno, imas razlicitih modela, u sustini obicno pisti da se hrana okrene na drugu stranu, ako si voljan da svaki obrok spremas neposredno pre konzumiranja, onda je i okej, imam ga ali i dalje mi je lakse da pripremam hranu u tiganju, dok moja devojka samo u tome priprema, individualno je.
Pirat:
Friteza nije isto sto air fryer, on je pitao za ftitezu
-Uroš:
--- Citat: pirat Maj 17, 2022, 06:22:48 posle podne ---Friteza nije isto sto air fryer, on je pitao za ftitezu
--- Kraj citata ---
Naslov teme glasi Friteza (Air Fryer). Obicno se i reklamira kao Friteza na vruc vazduh (Vazdusna friteza)...
Logicno da obicna uljana friteza nema veze s vezom.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju