Ostalo > Offtopic
Podrska nasem reprezentativcu
Pirat:
Veliki respekt za ovog momka! Obuci dres reprezentacije je pre svega cast i svetinja ! Zastupati svoju zemlju, rizikovati karijeru je odlika samo hrabrih, smelih i pre svega POSTENIH ljudi (a takvih danas manjka). Borisa, volimo te i zelimo ti sto pre da se oporavis ! :-* :-* :-* A za drzavu veliki apel da se ovom momku omoguci sportska penzija ukoliko ne daj boze mu se zavrsi karijera zbog nemilog dogadjaja, jer ovakvi ljudi to zasluzuju ! Uostalom ukoliko zelimo da imamo kosarku kao nacionalni sport, parafraziracu Pesica - Kosarka ne treba da bude sredstvo, nego sama po sebi cilj!
Pedja_Petrovic:
Moja objava na FBl
Gospodo ovo je Borisa Simanic koji je u dresu REPREZENTACIJE na utakmici protiv Sudana zadobio tesku povredu gde mu je odstranjen BUBREG!!
Gospodo on je HEROJ, a ne elite, babojebci, slinavci, nadrkani i nabedjeni “junaci”! Kada shvatimo da je nacija=reprezentacija (kao kod svih drugih) onda mozda nekada nesto i bude od nas- kao naroda ( ne pojedinaca)
Neka su ti lake rane junače, od danas si ti za mene HEROJ- za deugacije misljenje me zabole masakrdan!!
Ps- znam, sada ce mnogi reci da je dobio sansu jer su drugi ODUSTALI ( da ih ne nazivamo pravim imenom) ali DA to jos vise uvecava njegovo ime posto je upitno da li ce momak moci da nastavi da se bavim sportom uopste dok se drugi kupaju u bazenimw, piju don perinjon, vozaju brabuse i smeju se rezultatu utakmice protiv Italije. Bog sve vidi i Bog je veliki!!
Pirat:
--- Citat ---da ih ne nazivamo pravim imenom
--- Kraj citata ---
konjusar
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Septembar 04, 2023, 12:27:52 posle podne ---
--- Citat ---da ih ne nazivamo pravim imenom
--- Kraj citata ---
konjusar
--- Kraj citata ---
pfffff
Pirat: