Ostalo > Offtopic
NEKI SAJT ZA DOWNLOAD FREE MUSIC
Markoni:
--- Citat: pedjos ---ma da..ali sta cu sa tim programom markoni sine.??....sta da radim sa njim...
--- Kraj citata ---
pa kada ga instaliras samo ukucaj naziv pesmu i izvodjaca i on ti izbaci nekoliko opcija za download a ti izaberes onu gde ima najveci broj(to ti je broj korisnika od kojih skidas) i ako ih ima vise onda skidas od svakog po malo tako da skidas pesmu sa maksimalnom brzinom koju podrzava tvoja internet veza :wink:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---
--- Citat: pedjos ---ma da..ali sta cu sa tim programom markoni sine.??....sta da radim sa njim...
--- Kraj citata ---
pa kada ga instaliras samo ukucaj naziv pesmu i izvodjaca i on ti izbaci nekoliko opcija za download a ti izaberes onu gde ima najveci broj(to ti je broj korisnika od kojih skidas) i ako ih ima vise onda skidas od svakog po malo tako da skidas pesmu sa maksimalnom brzinom koju podrzava tvoja internet veza :wink:
--- Kraj citata ---
:wink: :wink:
Markoni:
ne moras samo muziku mozes sta hoces :wink:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---ne moras samo muziku mozes sta hoces :wink:
--- Kraj citata ---
..pa ne radi markoni..skinuo sam i onda ide online .....ali dodje do pola i gecrkt????
Markoni:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Markoni ---ne moras samo muziku mozes sta hoces :wink:
--- Kraj citata ---
..pa ne radi markoni..skinuo sam i onda ide online .....ali dodje do pola i gecrkt????
--- Kraj citata ---
kako mislis ide online , jesi li instalirao , ako jesi onda podesi u koji folder ce da ti skida odnosno koji folder ces da share-ujes , i ja mislim da bi to trebalo da bude to i onda mozes da skidas.
a sta mislis kada kaze dodje do pola pa gerckt ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju