Ostalo > Offtopic
"Ubija" li i kod vas gripa???
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Evo ja vec 3-4 dan umirem, doslovno, raspadam se cili, nos, grlo, lumbunalni dio kraljeznice, pluca, kad kasljem imam osjecaj da ce komad pluca izac van a i cijelo susjedstvo vjerojatno zna kad cu iskasljat se jer tutnji, ne mogu spavat, ma katastrofa...narance, vitamin C, Dual Tabs, Kolderx, sirupi i to oni Baby za kasalj :P Nema pomoci do lezanja dok ne prodje, kazu doktori, a pokosilo me neki dan u Gym-u, u pola treninga se pokupio i doma u groznicu....
Ima li jos netko da boluje i kako se opire ovom blagoslovu od virusa... :?
Remetik:
Kosi brate sve redom! Ja, da ne malerisem, imam srecu da iako radim u klubu vesto zaobilazim gripove razne!
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: RemetiK Februar 07, 2007, 01:37:05 pre podne ---Kosi brate sve redom! Ja, da ne malerisem, imam srecu da iako radim u klubu vesto zaobilazim gripove razne!
--- Kraj citata ---
Ma nisam ni sumnjao...stvarno prognoze govore da ce bit gadno ove godine... :x :(
DIJAN JAHJEFENDIC:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Februar 07, 2007, 01:38:32 pre podne ---
--- Citat: RemetiK Februar 07, 2007, 01:37:05 pre podne ---Kosi brate sve redom! Ja, da ne malerisem, imam srecu da iako radim u klubu vesto zaobilazim gripove razne!
--- Kraj citata ---
Ma nisam ni sumnjao...stvarno prognoze govore da ce bit gadno ove godine... :x :(
--- Kraj citata ---
Vidis kakvo je vrijeme ovdje kod nas, pravo proljece, u majica se hoda bez problema, od zime ni Z!
Dnevna temperatura doseze i 20 C !
Mora biti virusa i bolesti, zalosno ali istinito!
Lijeci se i ozdravi sto prije pa cemo na caj umjesto kave!?
H2SO4:
nishta meni,ja sve zdraviji i zdraviji ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju