Multimedia > Slike/Muškarci

Frank McGrath 3weeks out !!!

<< < (5/8) > >>

Big_Rasha:
Na grudima detalji- nema nijedan, noge- onako, separacija izmedju bic i tric- ne postoji.... Ledja kao natasa, a ruke i ramena 3XL.... Pitam se sta biste rekli da je covek ogroman, a da nema noge.... Samo mi recite da je Pro... A Sintol cini mi se ima svugde... Mislim nije 100% Sintol, ali sipalo se... Moje misljenje...

--- Citat ---da, da , bice takav jednog dana !!!!

NOT ! Very Happy Very Happy Very Happy
--- Kraj citata ---
Nedaj boze ovakav... Bicu nesto izmedju Melvina Antonija i Denisa Wolf-a...

Pedja_Petrovic:
1...koje to detalje nema na grudima a da si ti zakljucio da je to sinthol??-a i onda bi on bio presedna jer niko ziv jos nije ni cuo da se sinthol stvalja u grudi..al ajde..eto..ti jesi i ti znas

2..noge onako???....jel si ti cuo za animal liniju?..ako nisi..imas ovde neke postere sa njim...covek ima jedne od najboljih nogu u pro circutu ejbote!!!!

3..sepracija izmedju bicpesa i tricpesa???..o cemu ti..koliko ja znam..da su biceps i tricpe antagonistcki misici..ako nezynas sta to znaci..ejbiga..nemam vremena da obajsnajvam..ali dacu ti usporedbu..to bi bilo kao da si rekao da nema nikakve sepracije imedju grudi i ledja!!!

4..ledja kao natasa??>...jel si ti sigruan da ti dioptriija ne treba???

stvarno bi trebalo malo da obuzdvas svoje angone pre nego sto kazes bilo sta o necmu sto neznas

Pedja_Petrovic:
evo rasho..stvarno su mo noge...ONAKO....u pravu si

Big_Rasha:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 14, 2007, 11:31:36 pre podne ---1...koje to detalje nema na grudima a da si ti zakljucio da je to sinthol??-a i onda bi on bio presedna jer niko ziv jos nije ni cuo da se sinthol stvalja u grudi..al ajde..eto..ti jesi i ti znas

2..noge onako???....jel si ti cuo za animal liniju?..ako nisi..imas ovde neke postere sa njim...covek ima jedne od najboljih nogu u pro circutu ejbote!!!!

3..sepracija izmedju bicpesa i tricpesa???..o cemu ti..koliko ja znam..da su biceps i tricpe antagonistcki misici..ako nezynas sta to znaci..ejbiga..nemam vremena da obajsnajvam..ali dacu ti usporedbu..to bi bilo kao da si rekao da nema nikakve sepracije imedju grudi i ledja!!!

4..ledja kao natasa??>...jel si ti sigruan da ti dioptriija ne treba???

stvarno bi trebalo malo da obuzdvas svoje angone pre nego sto kazes bilo sta o necmu sto neznas

--- Kraj citata ---
Nije mi namera da se raspravljam... Covek stvarno strava izgleda.... Ovako kad se obuce, i kad se slike doteraju... E sad ili su one slike sa takmicenja stare, meni se ne svidja... Nisam mislio da sipa sintol u grudi, ali da u ruke i ramena... Na grudima nema nijedne shtrafte. A za biceps i triceps... Nisam mislio bukvalno separacija... Ne znam kako se to zove, ali mislim da se ceni kada su oni odvojeni, na primer ovako kao kod Ronija...

Pedja_Petrovic:
pa i nemas  sta da se rapsravljas kada lupas!!

stavio si slike od ronija jay-a a ova do gsutava neznam sta bi trebalo da predstavlja..

dakle..upordjujes 2 ili 3 potpuno genstski razlictia bicpsa.

i to nije speracija nego se to zove genetika..

jay nikada nec imati bicpes kao roni  niti ce frnak imati bicpe kao jay..i tako mozes u krug da se vrtis milionima godina u nazad..

niti je stvljao snthol ni u ruke niti u ramena....

slike doterane??...ok..if you say so...

tebi se ne svijda..

pa ni mei se ne svijda roni..ali ne serm po njemu da je odvratan

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju